Evenementen in Doldersum

Hieronder staan de evenementen gehouden in Doldersum. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over doldersum

Evenementen in Doldersum

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Westerveld staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Westerveld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Doldersum

FotoEvenementPlaats
DoldersumIn de brand ? uit de brand
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 3 maart 2019

Augustus 2018 stond een deel van het Doldersummerveld in de brand. Wat voor invloed heeft zo`n heidebrand nou op de natuur? Komen... (lees verder)

DoldersumLammetjesdag Doldersummerveld
Locatie: Schaapskooi Doldersummerveld
Wanneer: Tot en met 26 maart 2018

Kom 25 maart langs op de lammetjesdag bij Schaapskooi Huenderhoeve in Doldersum. Tussen 11.00 en 16.00 ben je van harte welkom bij de... (lees verder)

DoldersumExcursie Heideblauwtje
Locatie: Infocentrum Huenderhoeve, Huenderweg 1, Doldersum
Wanneer: Op 13 juli 2017

Tijdens deze excursie gaat u met deskundige gidsen op zoek naar de vlinders op het Doldersummerveld. Een van deze bijzondere vlinders is... (lees verder)

DoldersumCollege tour schapen drijven door David Hart
Locatie: Infocentrum Huenderhoeve, Huenderweg 1, Doldersum
Wanneer: Op 28 mei 2017

De Australische vee expert David Hart geeft op zondag 28 mei een tweetal demonstraties schapen drijven. David werkt in Australië met... (lees verder)

DoldersumBosbrunch
Locatie: Schaapskooi Doldersum, Huenderweg 1, Doldersum
Wanneer: Op 12 juni 2016

Een picknick voor gasten die verblijven bij één van de gastheren van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, De bosbrunch wordt gehouden... (lees verder)

DoldersumMidwinterwandeling
Locatie: Huenderweg 1, Doldersum
Wanneer: Op 28 december 2014

Op zondag 28 december houdt IVN Westerveld een lange winterwandeling door de bossen en het open veld rondom Vledder. Deze pittige wandeling... (lees verder)

DoldersumLange winterwandeling rondom Vledder
Locatie: Schaapskooi, Doldersum
Wanneer: Op 28 december 2014

Op zondag 28 december houdt IVN Westerveld een lange winterwandeling door de bossen en het open veld rondom Vledder. Deze pittige wandeling... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Boschoord Darp Diever Dieverbrug Doldersum Dwingeloo Frederiksoord Geeuwenbrug Havelte Havelterberg Nijensleek Oude Willem Uffelte Vledder Vledderveen Wapse Wapserveen Wateren Wilhelminaoord Wittelte Zorgvlied
Terug naarEvenementen gemeente WesterveldEvenementen regio MeppelEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Meppel:

Regio's in de provincie Drenthe: