Drimble

Evenementen in Darp

Hieronder staan de evenementen gehouden in Darp. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over darp

Evenementen in Darp

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Westerveld staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Westerveld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Darp

FotoEvenementPlaats
DarpWalk 4 Veterans
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 16 juni 2019

Sportief en gezellig wandelen volop militaire beleving? Doe dan mee aan de Walk 4 Veterans van Hulp voor Helden! Je helpt dan ook nog eens... (lees verder)

DarpHavelter Hunebeddentocht
Locatie: Theehuis `t Hunebed
Wanneer: Tot en met 8 april 2019

Deze wandeltocht laat u genieten van de prachtige omgeving van Havelte, met z`n bossen, heidevelden en natuurlijk de Hunebedden.... (lees verder)

DarpWalk 4 Veterans
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 15 september 2018

Sportief en gezellig wandelen met onderweg volop militaire beleving? Doe dan mee aan de Walk 4 Veterans van Hulp voor Helden! Je helpt dan... (lees verder)

DarpPro Rege De Natuur Fiets 3-daagse Havelte
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 7 september 2018

De fietsroutes zijn allen uitgezet in de omgeving van Havelte, zowel in de richting van de bossen en de heidevelden, als in de richting van... (lees verder)

DarpFiets 3 Daagse Havelte
Locatie: Pit Pro Rege afd.Havelte, J.Postweg 5, Darp
Wanneer: Op 22 augustus 2017

22 t/m 24 augustus 2017 Start bij Echos-Home J.Postweg 5 te Darp ( bij kazerne) 40 en 60 km. Kosten voor 16 aug. ? 9,50 p.p. en kinderen... (lees verder)

DarpMilitaire Beleef Dag
Locatie: Militaire Beleef Dag, Johannes Postweg 7, Havelte
Wanneer: Op 13 mei 2017

Ontdek een wandel- en fietsevenement langs militaire belevingen rondom de Johannes Postkazerne Havelte/Steenwijk tijdens de allereerste... (lees verder)

DarpBevrijdingsdag Holtingerveld
Locatie: Bevrijdingsdag Holtingerveld, van Helomaweg 16, Havelte
Wanneer: Op 5 mei 2015

Op het Holtingerveld vind je naast hunebedden en grafheuvels ook veel sporen uit de Tweede Wereldoorlog. Midden in de uitgestrekte natuur.... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Boschoord Darp Diever Dieverbrug Doldersum Dwingeloo Frederiksoord Geeuwenbrug Havelte Havelterberg Nijensleek Oude Willem Uffelte Vledder Vledderveen Wapse Wapserveen Wateren Wilhelminaoord Wittelte Zorgvlied
Terug naarEvenementen gemeente WesterveldEvenementen regio MeppelEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Meppel:

Regio's in de provincie Drenthe: