Drimble

Evenementen in Diever

Hieronder staan de evenementen gehouden in Diever. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over diever

Evenementen in Diever

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Westerveld staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Westerveld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Diever

FotoEvenementPlaats
DieverTest evenement
Locatie: Test recreatiebedrijf
Wanneer: Tot en met 2 november 2019

De derde editie van het testevenemt vindt dit jaar plaats in Diever. Ieder jaar trekt dit evenement meer bezoekers. Dit jaar staat in het... (lees verder)

DieverVondstendag
Locatie: OERmuseum West-Drenthe
Wanneer: Tot en met 13 oktober 2019

Op deze middag is een deskundig team van archeologen aanwezig om uw historische of prehistorische vondsten in het licht te zetten en van... (lees verder)

DieverOpen monumentendag Schultehuus
Locatie: OERmuseum West Drenthe
Wanneer: Tot en met 16 september 2019

Het Schultehuus is eigendom van de Stichting Het Drentse Landschap. Op dit moment is er een archeologisch museum in gehuisvest: ?het... (lees verder)

DieverMammoetdagen
Locatie: OERmuseum West-Drenthe
Wanneer: Tot en met 25 juli 2019

Onder het waakzame oog van twee levensgrote mammoeten vinden op de Brink van Diever de traditionele mammoetdagen plaats. Van de duizenden... (lees verder)

DieverDrentse Fiets4Daagse Diever
Locatie: `t Keernpunt
Wanneer: Tot en met 19 juli 2019

30, 40 km, 4Kids (30 km) Startlocatie: Tent op de Brink. Hoofdstraat 48 (lees verder)

DieverRoll-On Route
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 19 juli 2019

De Roll-On Route is een onderdeel van de Drentse Fiets4Daagse. Deze route wordt vanuit de startplaatsen Assen, Emmen, Norg en Meppel... (lees verder)

DieverOldtimerdag Diever
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 14 juli 2019

Dit evenement van de ondernemersvereniging Diever is toegankelijk voor iedereen. Voor zowel deelnemers als bezoekers.De toegang is gratis,... (lees verder)

DieverOerwandeling
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 2 juni 2019

Dit is een activiteit van het OERmuseum: Een archeologische wandeling o.l.v een gids door de omgeving van Diever, er is aandacht voor... (lees verder)

DieverDrents Friese Woud Wandelvierdaagse
Locatie: Bibliotheek Diever
Wanneer: Tot en met 27 mei 2019

De 25ste Drents Friese Woud Wandelvierdaagse vindt dit jaar plaats op 23, 24, 25 en 26 mei. Er kan gekozen worden uit vier afstanden: 10,... (lees verder)

Diever100 eeuwen begraven
Locatie: OERmuseum West Drenthe
Wanneer: Tot en met 24 mei 2019

De grafcultuur lijkt op voorhand een wat zwaar onderwerp voor een publiekslezing. Niets is minder waar, als het thema met een open blik... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Boschoord Darp Diever Dieverbrug Doldersum Dwingeloo Frederiksoord Geeuwenbrug Havelte Havelterberg Nijensleek Oude Willem Uffelte Vledder Vledderveen Wapse Wapserveen Wateren Wilhelminaoord Wittelte Zorgvlied
Terug naarEvenementen gemeente WesterveldEvenementen regio MeppelEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Meppel:

Regio's in de provincie Drenthe: