Drimble

Evenementen in Ruurlo

Hieronder staan de evenementen gehouden in Ruurlo. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu ruurlo

Evenementen in Ruurlo

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Berkelland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Berkelland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Ruurlo

FotoEvenementPlaats
RuurloPodium van KunstKring Ruurlo voor violiste EliseBesemer & Friends
Locatie: Kulturhus Ruurlo
Wanneer: Op 3 december 2017

Onder de naam ?Elise & Friends Strijkkwintet? zullen vijf jonge, zeer getalenteerde musici onder leiding van de gelauwerde violiste... (lees verder)

RuurloBonte muzikaleavond met Cor Bakker en Fay Claassen bij KunstKring Ruurlo
Locatie: Kulturhus Ruurlo
Wanneer: Op 28 oktober 2017

Met hun programma COR-I-FAY zullen pianist Cor Bakker en zangeres Fay Claassen de zaal in het Kulturhus in Ruurlo boeien met Nederlandse... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Beltrum Borculo Eibergen Geesteren (GL) Gelselaar Haarlo Neede Rekken Rietmolen Ruurlo
Terug naarEvenementen gemeente BerkellandEvenementen regio AchterhoekEvenementen provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Achterhoek:

Regio's in de provincie Gelderland: