Drimble

Sportnieuws Ruurlo

Op deze pagina staat een overzicht van sportnieuws uit Ruurlo.

informatie alleen over ruurlo

Sportnieuws uit Ruurlo

Op deze pagina staat een overzicht van berichten met sportnieuws over Ruurlo. Deze sportnieuwsberichten worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

23 maart 2018

11:38
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo
KunstClub-Jeugd Ruurlo start met muziektheater voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Ruurlo. Er kunnen maximaal zestien... Ook op:
10:38
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo
Handbalvereniging Blauw-Wit is erg tevreden over het gehouden schoolhandbaltoernooi. "De sporthal was goed gevuld en het barst van het handbaltalent... Ook op:

22 maart 2018

10:38
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo
De uitslagen van de vijfde competitieronde, tweede zitting van de Maandag Bridge in de Tapperij te Ruurlo zijn als volgt: A Lijn: 1. John... Ook op:
09:38
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo
Op woensdagmiddag 4 april houdt voetbalvereniging DEO, evenals voorgaande jaren, het schoolvoetbalvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisschole Ook op:
08:08
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo
Kunstkring B-Art biedt alle inwoners van Berkelland vanaf 18 jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan een kunstwedstrijd, dit keer... Ook op:

21 maart 2018

11:09
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo
Voetbalvereniging Reünie verzorgt in samenwerking met de Berkellandse Sportfederatie de Sportintro Voetbal.

20 maart 2018

14:07
Berkelland Nieuws
KunstClub-Jeugd Ruurlo start met Muziektheater voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool.
10:40
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo
Ontwikkelingen in de wereld volgen elkaar in een rap tempo op. Veel mensen hebben daarom moeite deze ontwikkelingen bij te houden en raken... Ook op:

19 maart 2018

22:56
Nieuws uit Berkelland
Zondag 1 april (eerste Paasdag), wordt er in de Doolhof Ruurlo een eierzoekwedstrijd georganiseerd voor kinderen t/m 12 jaar. Het eieren... Ook op:
17:53
Sportief Zwolle
De heren van HV Zwolle hebben een overwinning geboekt op Blauw Wit. De ploeg had zeker geen gemakkelijke prooi aan de opponent, maar...
13:50
De Swollenaer | Zwolle
Zondag 18 maart vertrokken de heren van Zwolle om 10:15 uur naar het verre Ruurlo met als doel de punten zonder twijfel mee te... Ook op:
13:16
Gemeente Berkelland
Haalbaarheidsonderzoek naar toekomstbestendige binnensportaccommodaties in Ruurlo.
13:12
Ruurlo Vandaag
Johan Oltvoort, lange tijd actief sporter bij de RGV en 20 jaar lang voorzitter van de vereniging, ontving op de ledenvergadering veel... Ook op:
12:22
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo
Jongens A van volleybalvereniging Tornax is zaterdag 17 maart kampioen geworden van de eerste klasse... Ook op:
09:19
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo
Op de indoordressuurwedstrijd in Vorden bij stal Seren heeft Myrthe afgelopen zaterdag met haar pony Passion een B dressuurproef gereden....
05:22
De Stentor | Achterhoek
De noodkreet van zaalsportverenigingen in Ruurlo sorteert effect. Er komt onderzoek om een oplossing te vinden voor het ruimtegebrek... Ook op:

17 maart 2018

11:08
Berkelland FM
Zaterdag 10 maart 2018 werden er tijdens de plaatsingswedstrijd trampoline springen te Ruurlo maar liefst 17 podium plaatsen behaald....

15 maart 2018

12:39
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo
Jaarlijks houdt Motorclub Ruurlo op de eerste paasdag een toertocht. Dit jaar valt de eerste paasdag op 1 april, vroeg dus. Inschrijven...
12:07
Ruurlo Vandaag
Kinderen uit groep een en twee van de openbare baissshcool De Driesprong waren dinsdag 13 maart naar The Read Shop Ruurlo gekomen om een prijs... Ook op:
09:39
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo
Achterhoek Nieuws Borculo Ruurlo plaatste het volgende bericht op hun website: Subsidie voor veertien verzelfstandigde buitensportverenigingen. Ook op:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Beltrum Borculo Eibergen Geesteren (GL) Gelselaar Haarlo Neede Rekken Rietmolen Ruurlo
Terug naarSportnieuws gemeente BerkellandSportnieuws regio AchterhoekSportnieuws provincie GelderlandSportnieuws Nederland

Gemeenten in de regio Achterhoek:

Regio's in de provincie Gelderland: