Drimble

Evenementen in Houtigehage

Hieronder staan de evenementen gehouden in Houtigehage. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over houtigehage

Evenementen in Houtigehage

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Smallingerland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Smallingerland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Houtigehage

FotoEvenementPlaats
HoutigehageWereldkampioenschap Dogfrisbee
Locatie: SV Houtigehage
Wanneer: Tot en met 7 oktober 2018

De UFO World Finals Dogfrisbee vinden dit jaar voor het eerst in Nederland plaats! Een mijlpaal in de dogfrisbee wereld! In het weekend van... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Boornbergum De Tike De Veenhoop De Wilgen Drachten Drachtstercompagnie Goengahuizen Houtigehage Kortehemmen Nijega Opeinde Oudega (Smallingerland) Rottevalle Smalle Ee
Terug naarEvenementen gemeente SmallingerlandEvenementen regio DrachtenEvenementen provincie FrieslandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Drachten:

Regio's in de provincie Friesland: