Evenementen in Oud-Vossemeer

Hieronder staan de evenementen gehouden in Oud-Vossemeer. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over oud-vossemeer
Plaatsen in deze gemeente Oud-Vossemeer Poortvliet Scherpenisse Sint Annaland Sint Maartensdijk Sint Philipsland Stavenisse Tholen
Terug naar112 gemeente Tholen112 regio Tholen112 provincie Zeeland112 Nederland

Evenementen in Oud-Vossemeer

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Tholen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Tholen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Oud-Vossemeer

FotoEvenementPlaats
Oud-VossemeerInloopdag Stad en Lande in Vossenkuil
Locatie: Bou-Kooijmanstr 48, Oud-Vossemeer
Wanneer: Op 23 maart 2019

Wat kunt u daar verwachten Een grote collectie foto?s van vroeger (bestellen is mogelijk). Oude portretfoto?s. Het opzoeken van uw... (lees verder)

Oud-VossemeerVoorlezen en knutselen Bieb in de buurt
Locatie: Bou-Kooijmanstr 48, Oud-Vossemeer
Wanneer: Op 20 maart 2019

Bieb in de Buurt Oud-Vossemeer organiseert weer een leuke activiteit. We gaan luisteren naar een spannend verhaal en daarna mogen jullie... (lees verder)

Oud-VossemeerWielerronde Oud-Vossemeer
Locatie: Rondom Oud=Vossemeer, Oud-Vossemeer
Wanneer: Op 16 maart 2019

Dit jaar de 71e Wielerronde van Oud-Vossemeer, op dit moment het enige criterium dat gereden wordt op het eiland Tholen.  Een vol... (lees verder)

Oud-VossemeerBraderie
Locatie: Raadhuisstraat, Oud-Vossemeer
Wanneer: Op 14 juli 2018

Een gezellige braderie in Oud-Vossemeer ! Openingstijden Op zaterdag 14 juli 2018 - 10:00 tot en met 17:00 uur. (lees verder)

Oud-VossemeerTrekkertrek, Thoolse Dagen
Locatie: Klaverveld, Oud-Vossemeer
Wanneer: Tot en met 21 april 2018

Thoolsedagen is een jaarlijks spektakel met veel tractorgeweweld. Vrijdagavond 20 april 2018 vanaf 18.00 kun je genieten van de NTTO... (lees verder)

Oud-VossemeerKerst achter Durp
Locatie: Raadhuisstraat, Oud-Vossemeer
Wanneer: Op 16 december 2017

Iedereen kan genieten van een gezellige kerstmarkt, stemmige muziek, zang en vertellingen waarin de kerstsfeer en het kerstverhaal centraal... (lees verder)

Oud-VossemeerSinterklaas intocht Tholen
Locatie: Haven, Tholen
Wanneer: Op 18 november 2017

Intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in Tholen. 13.30 uur Haven. Openingstijden Op zaterdag 18 november 2017 - vanaf 13:30 uur. (lees verder)

Oud-VossemeerKinderrondleiding Roosevelt Informatiecentrum
Locatie: Raadhuisstraat 5, Oud-Vossemeer
Wanneer: Op 19 oktober 2017

De roots van twee Amerikaanse presidenten gaan helemaal terug naar Oud-Vossemeer. Kom hierover van alles te weten tijdens deze speciale... (lees verder)

Oud-VossemeerPoppentheater Oud-Vossemeer
Locatie: Raadhuisstraat 15, Oud-Vossemeer
Wanneer: Op 5 juni 2017

In het poppentheater aan de Raadhuisstraat 15 te Oud-Vossemeer is er weer een leuke voorstelling te zien. Iedereen vanaf 4 jaar kan... (lees verder)

Oud-VossemeerWielerronde Oud-Vossemeer
Locatie: Dorpsweg, Oud-Vossemeer
Wanneer: Op 18 maart 2017

Het wielercomité presenteert de 69 ste editie op het befaamde parcours door de Dorpsweg en over de Hiksedijk. Het eerste startschot krijgt... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Oud-Vossemeer Poortvliet Scherpenisse Sint Annaland Sint Maartensdijk Sint Philipsland Stavenisse Tholen
Terug naarEvenementen gemeente TholenEvenementen regio TholenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Tholen:

Regio's in de provincie Zeeland: