Drimble

Faillissementen in Oud-Vossemeer

Overzicht van de laatste bedrijven in Oud-Vossemeer die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over oud-vossemeer

Overzicht recente faillissementen en surseances in Oud-Vossemeer

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Oud-Vossemeer. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Oud-Vossemeer

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
17-12-2015Hadijko BV
Hikseweg, Oud-Vossemeer
Oud-Vossemeer29031399
11-06-2015Oud Bergen BV
Broeksedijk, Oud-Vossemeer
Oud-Vossemeer22023285
15-03-2012Steigerbouwbedrijf Burgers BV
Klaverveld, Oud-Vossemeer
Oud-Vossemeer22041934
20-01-20123borg Software BV
Hikseweg, Oud-Vossemeer
Oud-Vossemeer20091760
26-05-2011Arhom Bouw BV
Klaverveld, Oud-Vossemeer
Oud-Vossemeer20044650
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Oud-Vossemeer Poortvliet Scherpenisse Sint Annaland Sint Maartensdijk Sint Philipsland Stavenisse Tholen
Terug naarFaillissementen gemeente TholenFaillissementen regio TholenFaillissementen provincie ZeelandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Tholen:

   Regio's in de provincie Zeeland: