Drimble

Evenementen in Sint Maartensdijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Sint Maartensdijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over sint maartensdijk

Evenementen in Sint Maartensdijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Tholen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Tholen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Sint Maartensdijk

FotoEvenementPlaats
Sint MaartensdijkIerse muziek in Haestinge
Locatie: Sportlaan 2, Sint Maartensdijk
Wanneer: Op 22 september 2018

Op deze avond halen The Jolly Beggars alles uit de kast om u te vermaken met bekende en minder bekende Jigs, Ballads en reels. Waarbij... (lees verder)

Sint MaartensdijkWintermarkt Villa Vrolijk
Locatie: Noordpoort 8, Sint-Maartensdijk
Wanneer: Op 15 december 2017

In samenwerking met de ondernemersvereniging Smalstad is er een gezellige Wintermarkt in Villa Vrolijk,  Openingstijden Op vrijdag 15... (lees verder)

Sint MaartensdijkBoekenmarkt in gebouw Calvijn
Locatie: Hazenstraat 1, Sint-Maartensdijk
Wanneer: Op 25 november 2017

Een gezellige boekenmarkt voor mensen die nog graag een boek ter hand nemen.  Op zoek naar een bepaald exemplaar ?  Wie weet vind je hem... (lees verder)

Sint MaartensdijkOosterschelde Marathonwandeltocht vanaf de Haestinge
Locatie: Sportlaan 2, Sint-Maartensdijk
Wanneer: Op 3 juni 2017

Dit jaar alweer de 7e editie van de Oosterschelde Wandelmarathon, en als je de hele marathon niet wil/kan lopen dan zijn er ook nog de... (lees verder)

Sint MaartensdijkKees Wessels Wintertocht vanaf de Haestinge
Locatie: Sportlaan 2, Sint-Maartensdijk
Wanneer: Op 25 februari 2017

Dit jaar alweer de 5e editie van de Kees Wessels Winterwandeling , je kan al vanaf 5 kilometer meedoen.  De langste afstand is 30... (lees verder)

Sint MaartensdijkWinterfair
Locatie: Markt, Sint-Maartensdijk
Wanneer: Op 16 december 2016

18:00    Start Winterfair met Voices in Harmony en ontvangst met gratis chocolademelk en glühwijn.               er zal voor... (lees verder)

Sint MaartensdijkAvondwandeling vanaf Haestinge
Locatie: Sportlaan 2, Sint-Maartensdijk
Wanneer: Op 27 september 2016

De Oosterscheldestappers organiseren ook avondwandelingen en iedereen kan meelopen.  Er zijn routes uitgezet van verschillende lengte, of... (lees verder)

Sint MaartensdijkAtelierroute
Locatie: Diverse adressen verdeeld over de kernen, Sint-Maartensdijk, Scherpenisse, Poortvliet, Tholen, Oud-Vossemeer, Sint-Annaland, Stavenisse
Wanneer: Tot en met 3 september 2016

Heerlijk cultuur snuiven op Tholen ! Een heel leuk initiatief van Cultuurplein Tholen deze Atelierroute die je iedere eerste zaterdag van... (lees verder)

Sint MaartensdijkZomermarkt
Locatie: Markt, Sint-Maartensdijk
Wanneer: Tot en met 2 september 2016

Tijdens de zomerperiode bouwt de ondernemersvereniging Smalstad op een aantal vrijdagen de weekmarkten uit : het aanbod van deze markten is... (lees verder)

Sint MaartensdijkSpeelplein in Haestinge
Locatie: Sportlaan 2, Sint-Maartensdijk
Wanneer: Tot en met 23 augustus 2016

Op de camping en slecht weer, geen nood je kan in De Haestinge terecht voor Speelplein Haes Kooien, heerlijk ravotten, klimmen klauteren en... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Oud-Vossemeer Poortvliet Scherpenisse Sint Annaland Sint Maartensdijk Sint Philipsland Stavenisse Tholen
Terug naarEvenementen gemeente TholenEvenementen regio TholenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Tholen:

Regio's in de provincie Zeeland: