Evenementen in Poortvliet

Hieronder staan de evenementen gehouden in Poortvliet. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over poortvliet

Evenementen in Poortvliet

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Tholen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Tholen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Poortvliet

FotoEvenementPlaats
PoortvlietKruytenburg Fair
Locatie: Kruytenburgseweg 4, Poortvliet
Wanneer: Op 25 juni 2016

De 7e Kruytenburg Fair wordt georganiseerd op Landschapscamping Kruytenburg . Het is een podium en openbare verkoopplek voor kunstenaars,... (lees verder)

PoortvlietFair - Stichting Sjaloom Zorg
Locatie: Paasdijkweg 9, Poortvliet
Wanneer: Op 25 juni 2016

Tijdens deze fair worden producten aangeboden die gemaakt zijn door de cliënten van tuinploeg Perk & Bos en door de cliënten van Eeterij... (lees verder)

PoortvlietSchuurfeest PJZ Tholen
Locatie: Bitterhoekseweg, Poortvliet
Wanneer: Op 11 juni 2016

Een gezellig feest voor jong en oud in een schuur! Openingstijden Op zaterdag 11 juni 2016 - 20:30 tot en met 01:30 uur. (lees verder)

PoortvlietLentemarkt!
Locatie: Kalfdamseweg 1, Poortvliet
Wanneer: Op 20 april 2016

Een gezellige lentemarkt met veel producten gemaakt door onze cliënten. Het belooft een prachtige dag te worden! Openingstijden Op... (lees verder)

PoortvlietKerstzangavond Hersteld Hervormde Gemeente Poortvliet
Locatie: Markt 2, Poortvliet
Wanneer: Op 18 december 2015

Met het Thools mannenensemble, mannenkoor DEV uit Sint Annaland, De Jonge Lofstem  en de Lofstem uit Scherpenisse. Openingstijden Op... (lees verder)

PoortvlietKerstmarkt en open dag Zorgboerderij Buytengewoon
Locatie: Kalfdamseweg 1, Poortvliet
Wanneer: Op 9 december 2015

Tijdens deze dag kan er een rondje op een pony worden gereden en worden er verschillende dingen verkocht waaronder kerstbomen, chocomelk... (lees verder)

PoortvlietOpenstelling Grote Kerk
Locatie: Kerkplein 1, Tholen
Wanneer: Tot en met 17 oktober 2015

Over de oorsprong van de Grote of Onze Lieve Vrouwe Kerk is niets bekend. Zeker is dat er in de 13e en 14e eeuw een kerk heeft gestaan op... (lees verder)

PoortvlietRommelmarkt
Locatie: Tolweg, Poortvliet
Wanneer: Op 15 augustus 2015

Kom kijken en sla uw slag van meubels tot boeken er is van alles te koop. Openingstijden Op zaterdag 15 augustus 2015 - vanaf 10:00 uur. (lees verder)

PoortvlietZwemtocht Strijenham-Yerseke
Locatie: Strijenham, Poortvliet
Wanneer: Op 11 juli 2015

Bij de zwemtocht vanaf het eiland Tholen wordt de Oosterschelde overgestoken. Het gaat om een afstand van 8,5 kilometer. De organisatie wil... (lees verder)

PoortvlietRommelmarkt
Locatie: Paasdijkweg 16, Poortvliet
Wanneer: Op 20 juni 2015

Grote rommelmarkt met heel veel kramen en zelf gemaakte produkten. Openingstijden Op zaterdag 20 juni 2015 - vanaf 10:00 uur. (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Oud-Vossemeer Poortvliet Scherpenisse Sint Annaland Sint Maartensdijk Sint Philipsland Stavenisse Tholen
Terug naarEvenementen gemeente TholenEvenementen regio TholenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Tholen:

Regio's in de provincie Zeeland: