Drimble

Evenementen in Moerdijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Moerdijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over moerdijk

Evenementen in Moerdijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Moerdijk staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Moerdijk. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Moerdijk

FotoEvenementPlaats
MoerdijkKerstmarkt Moerdijk 2017
Locatie: Havenkant
Wanneer: Op 9 december 2017

In Moerdijk dorp vindt ook in 2017 weer een gezellige kerstmarkt plaats. Naast de vele aanwezige marktkramen vinden er ook weer enkele... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Fijnaart Heijningen Klundert Langeweg Moerdijk Noordhoek Oudemolen Standdaarbuiten Willemstad Zevenbergen Zevenbergschen Hoek
Terug naarEvenementen gemeente MoerdijkEvenementen regio RoosendaalEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Roosendaal:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: