Drimble

Evenementen in de Gemeente Moerdijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Moerdijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente moerdijk

Evenementen in de Gemeente Moerdijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Moerdijk staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Moerdijk. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Moerdijk

FotoEvenementPlaats
StanddaarbuitenTerror nights,  Halloween voor alle leeftijden! 3 grote spookhuizen en trick or treat.
Locatie: molenstraat, Standdaarbuiten
Wanneer: Op 20 oktober 2018

Terror Nights, het grootste halloween event van Brabant voor alle leeftijden. Terror nights is voor iedere bezoeker een beleving. Met dit... (lees verder)

MoerdijkKerstmarkt Moerdijk 2017
Locatie: Havenkant
Wanneer: Op 9 december 2017

In Moerdijk dorp vindt ook in 2017 weer een gezellige kerstmarkt plaats. Naast de vele aanwezige marktkramen vinden er ook weer enkele... (lees verder)

KlundertConcert: Allerzielen, herdenken en gedenken
Locatie: De Stad Klundert, de voormalige Joannes de Doperkerk
Wanneer: Op 4 november 2017

Op zaterdagavond 4 november is er voor jong en oud een concert rond Allerzielen in de Stad Klundert, de voormalige Johannes de Doperkerk in... (lees verder)

StanddaarbuitenLichtjesoptocht Standdaarbuiten
Locatie: Centrum, Standdaarbuiten
Wanneer: Op 6 februari 2016

De Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten zal in 2016 plaatsvinden op zaterdagavond 6 februari. Op deze dag kan het dorp dat slechts... (lees verder)

OudemolenPannenkoekentocht
Locatie: parkeerplaats Molensteeg, Oudemolen
Wanneer: Op 27 maart 2015

Op vrijdag 27 maart a.s. is het Nationale Pannenkoeken dag. Op deze dag organiseren het Nationaal Park en Nationaal Landschap Drentsche Aa... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Fijnaart Heijningen Klundert Langeweg Moerdijk Noordhoek Oudemolen Standdaarbuiten Willemstad Zevenbergen Zevenbergschen Hoek
Terug naarEvenementen regio RoosendaalEvenementen provincie Noord-Brabant

Gemeenten in de regio Roosendaal:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: