Drimble

Evenementen in Limbricht

Hieronder staan de evenementen gehouden in Limbricht. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over limbricht

Evenementen in Limbricht

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Sittard-Geleen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Sittard-Geleen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Limbricht

FotoEvenementPlaats
LimbrichtAntiek & Brocante markt
Locatie: Kasteel Limbricht (Allee 1, Limbricht)
Wanneer: Op 19 april 2015

Op 19 april 2015 vindt er op de binnenplaats van Kasteel Limbricht een gezellige Antiek en Brocantemarkt plaats. Heerlijk om tussen te... (lees verder)

LimbrichtRidders trainen op de Binnenplaats
Locatie: Kasteel Limbricht
Wanneer: Op 1 maart 2015

Wil jij wel eens echte ridders zien trainen op de binnenplaats van een kasteel. Kom dan naar Kasteel Limbricht. Hier oefenen de ridders... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Born Buchten Einighausen Geleen Grevenbicht Guttecoven Holtum Limbricht Munstergeleen Obbicht Papenhoven Sittard Windraak
Terug naarEvenementen gemeente Sittard-GeleenEvenementen regio SittardEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Sittard:

Regio's in de provincie Limburg: