Evenementen in de Gemeente Sittard-Geleen

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Sittard-Geleen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente sittard-geleen
Per plaats in deze gemeente Born Buchten Einighausen Geleen Grevenbicht Guttecoven Holtum Limbricht Munstergeleen Obbicht Papenhoven Sittard Windraak
Terug naar112 regio Sittard112 provincie Limburg

Evenementen in de Gemeente Sittard-Geleen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Sittard-Geleen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Sittard-Geleen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Sittard-Geleen

FotoEvenementPlaats
SittardSfeervol kerstconcert in de Johanneskerk Sittard
Locatie: Johanneskerk
Wanneer: Op 9 december 2018

Op zondagmiddag 9 december 2018 organiseert de stichting ?Behoud Franse Klooster? om 15.00 uur een Kerstconcert in de  Johanneskerk,... (lees verder)

Sittard(Huis)dierenzegening
Locatie: Grasveldje naast de H. Hartkerk in de wijk Overhoven te Sittard
Wanneer: Op 7 oktober 2018

Op zondag 7 oktober 2018 vindt er in de H. Hartkerk van Overhoven (Geldersestraat 37 Sittard) een Gezinsviering plaats om 10.30 uur in het... (lees verder)

GeleenTorenfeesten Oud-Geleen
Locatie: Geleen, Brouwersplein, Marcellienstraat
Wanneer: Op 9 september 2018

Op het Brouwersplein te Oud-Geleen vinden dit jaar wederom de Torenfeesten plaats. Met diverse optredens en amusement voor jong en oud. De... (lees verder)

SittardParochiefeest- en Wijkfeest
Locatie: Parochiekerk H. Hart van Jezus Overhoven-Sittard
Wanneer: Op 24 juni 2018

Op zondag 24 juni 2018 vindt er een Feestelijk Parochiefeest plaats in Overhoven!! Na het slagen van het parochiefeest in Overhoven het... (lees verder)

Sittard25-jarig priesterfeest Kapelaan van der Wegen
Locatie: Dekenale kerk van de H. Petrus Sittard
Wanneer: Op 17 juni 2018

Op zondag 17 juni 2018 zal onze kapelaan de Weleerwaarde Heer Guus van der Wegen zijn 25-jarig priesterfeest vieren. Samen met zijn familie... (lees verder)

SittardConcert zondag 27 mei
Locatie: Parochiekerk Christus Hemelvaart - H. Joseph te Vrangendael-Sittard
Wanneer: Op 27 mei 2018

Op zondagmiddag 27 mei 2018 organiseert de stichting ? Behoud Franse Klooster? om 15.00 uur een concert in de parochiekerk... (lees verder)

GeleenJeugdtheater LEF brengt Lievelingen van Moeder Natuur
Locatie: Zalencentrum Hanenhof in Geleen
Wanneer: Tot en met 22 april 2018

Lievelingen van Moeder Natuur wordt geregisseerd door Maurice van Straten, Sanne Puijk tekende voor de vormgeving. De productie kwam tot... (lees verder)

SittardPaasstukjes voor orgelrestauratie
Locatie: Dieteren Klinkers
Wanneer: Tot en met 24 maart 2018

Paasstukjes voor orgelrestauratie in Sittard. Een paasstukje kost 11,- euro en voor de vrienden van de stichting 9,- euro. Te bestellen t/m... (lees verder)

SittardConcert zondag 25 februari 2018
Locatie: Johanneskerk
Wanneer: Op 25 februari 2018

Concert op zondag 25-02-2018 om 15.30 u in de Johanneskerk, Monseigneur Vranckenstraat 9, 6134 AJ te Sittard. M.m.v. Harmonie L`Unuion... (lees verder)

SittardKènjeroptoch Zitterd | Carnaval
Locatie: Centrum Sittard
Wanneer: Op 4 februari 2018

  Traditioneel begint in Sittard het carnavalsfeest met de fraaie en spontane kinderoptocht.   Op zondag één week voor Carnaval trekt... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Born Buchten Einighausen Geleen Grevenbicht Guttecoven Holtum Limbricht Munstergeleen Obbicht Papenhoven Sittard Windraak
Terug naarEvenementen regio SittardEvenementen provincie Limburg

Gemeenten in de regio Sittard:

Regio's in de provincie Limburg: