Evenementen in Geleen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Geleen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over geleen
Plaatsen in deze gemeente Born Buchten Einighausen Geleen Grevenbicht Guttecoven Holtum Limbricht Munstergeleen Obbicht Papenhoven Sittard Windraak
Terug naar112 gemeente Sittard-Geleen112 regio Sittard112 provincie Limburg112 Nederland

Evenementen in Geleen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Sittard-Geleen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Sittard-Geleen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Geleen

FotoEvenementPlaats
GeleenTorenfeesten Oud-Geleen
Locatie: Geleen, Brouwersplein, Marcellienstraat
Wanneer: Op 9 september 2018

Op het Brouwersplein te Oud-Geleen vinden dit jaar wederom de Torenfeesten plaats. Met diverse optredens en amusement voor jong en oud. De... (lees verder)

GeleenJeugdtheater LEF brengt Lievelingen van Moeder Natuur
Locatie: Zalencentrum Hanenhof in Geleen
Wanneer: Tot en met 22 april 2018

Lievelingen van Moeder Natuur wordt geregisseerd door Maurice van Straten, Sanne Puijk tekende voor de vormgeving. De productie kwam tot... (lees verder)

GeleenJubileum Concert 50 jaar Accordeon Orkest Swentibold
Locatie: Volkshoes
Wanneer: Op 4 november 2017

FEESTELIJK AFSLUITING JUBILEUMJAAR ACCORDEON ORKEST SWENTIBOLD.   Het jubileum  jaar Accordeon Orkest Swentibold wordt op zaterdag 4... (lees verder)

GeleenTorenfeesten Oud-Geleen
Locatie: Brouwersplein, Oud-Geleen
Wanneer: Op 10 september 2017

Op het Brouwersplein te Oud-Geleen vindt het vervolg van de vernieuwde Torenfeesten plaats. Met diverse optredens, rad van fortuin, etc.... (lees verder)

GeleenBSB Jeugdvoetbaldagen 2017 bij FC Geleen Zuid
Locatie: Graef Huyn Sportcomplex in Geleen
Wanneer: Tot en met 25 augustus 2017

In de laatste week van de zomervakantie, van 21 tot en met 25 augustus 2017, organiseert FC Geleen Zuid de BSB Jeugdvoetbaldagen. Het thema... (lees verder)

GeleenBSB Jeugdvoetbaldagen bij FC Geleen Zuid
Locatie: FC Geleen Zuid
Wanneer: Tot en met 5 augustus 2016

In de tweede week van de zomervakantie, van 1 tot en met 5 augustus 2016, vinden de BSB Jeugdvoetbaldagen weer plaats. De BSB... (lees verder)

GeleenBeleef Plus
Locatie: Sport- en recreatiecentrum Laco Glanerbrook, ?Geleen
Wanneer: Tot en met 30 mei 2015

Ontspanning, reizen, interieur en wellness, aan aanbod voor 50-plussers geen tekort tijdens Beleef Plus in aco Glanerbrook in Geleen.... (lees verder)

GeleenVlooienmarkt
Locatie: Kummenaedestraat 45, Geleen
Wanneer: Tot en met 27 december 2014

Er is weer een gezellige vlooienmarkt, die gehouden wordt in Sportcentrum Glanerbrook te Geleen. Er is weer van alles aanwezig. U komt toch... (lees verder)

GeleenGeleen twinkelt!
Locatie: Centrum Geleen
Wanneer: Tot en met 21 december 2014

Geleen Twinkelt met:- Diverse straatartiesten op 13 en 20 december, alsmede op de koopzondagen van 14 en 21 december.- Kerstman met... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Born Buchten Einighausen Geleen Grevenbicht Guttecoven Holtum Limbricht Munstergeleen Obbicht Papenhoven Sittard Windraak
Terug naarEvenementen gemeente Sittard-GeleenEvenementen regio SittardEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Sittard:

Regio's in de provincie Limburg: