Evenementen in Buchten

Hieronder staan de evenementen gehouden in Buchten. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over buchten

Evenementen in Buchten

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Sittard-Geleen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Sittard-Geleen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Buchten

FotoEvenementPlaats
BuchtenBijna Dood Ervaring (BDE) ontrafeld.
Locatie: Yarden&Golsteijn (Dorpstraat 53, Buchten)
Wanneer: Op 1 november 2016

Op uitnodiging van Yarden Vereniging Limburg houdt Drs. Maureen Venselaar een extra lezing over haar onderzoek naar de Bijna Dood Ervaring... (lees verder)

Buchtenlezing bijna dood ervaring ontrafeld
Locatie: De Hoeskamer (Dorpstraat 53, Buchten)
Wanneer: Op 20 september 2016

In de lezing van drs. Venselaar wordt u stap voor stap meegenomen op een wonderlijke `laatste reis` aan de hand van een geheel... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Born Buchten Einighausen Geleen Grevenbicht Guttecoven Holtum Limbricht Munstergeleen Obbicht Papenhoven Sittard Windraak
Terug naarEvenementen gemeente Sittard-GeleenEvenementen regio SittardEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Sittard:

Regio's in de provincie Limburg: