Drimble

Evenementen in Liempde

Hieronder staan de evenementen gehouden in Liempde. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over liempde

Evenementen in Liempde

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Boxtel staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Boxtel. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Liempde

FotoEvenementPlaats
LiempdeDag van het Landschap - Dommeldal
Locatie: Groot Duijfhuis
Wanneer: Op 2 april 2018

Traditiegetrouw organiseren Brabants Landschap en IVN op Tweede Paasdag, maandag 2 april, gratis wandelexcursies in diverse natuurgebieden.... (lees verder)

LiempdeKerstmarkt Boxtel 2017
Locatie: Raadhuisplein
Wanneer: Op 16 december 2017

Kerstmarkt in het Liempdse centrum. (lees verder)

LiempdeBoeremert Liempde
Locatie: Centrum, Liempde
Wanneer: Op 28 maart 2016

De Boeremert is...een markt uit grootmoeders-tijd in het Brabantse Liempde. Deze wordt op 2e paasdag gehouden. De hele dag zijn er tal van... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Boxtel Liempde
Terug naarEvenementen gemeente BoxtelEvenementen regio Den BoschEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Den Bosch:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: