Drimble

Evenementen in Boxtel

Hieronder staan de evenementen gehouden in Boxtel. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over boxtel

Evenementen in Boxtel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Boxtel staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Boxtel. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Boxtel

FotoEvenementPlaats
BoxtelOpen Spirituele Bijeenkomsten
Locatie: Gemeenschapshuis de `Orion`.
Wanneer: Op 11 december 2018

Heb jij ook vragen als: wie ben ik?. of over het hoe en waarom van dit bestaan? Maak dan eens kennis met de kijk van de Leraren van Gene... (lees verder)

BoxtelOpen Gespreksavond
Locatie: Gemeenschapshuis de `Orion`
Wanneer: Op 13 november 2018

Een ontdekkingsreis naar jezelf Bewustwording is een ontdekkingsreis naar jezelf. Op 13 november `18 om 19:30 uur vindt er een ?Open... (lees verder)

Boxtel`Open gespreksavond`
Locatie: Gemeenschapshuis de `Orion`
Wanneer: Op 12 juni 2018

Op zoek naar jezelf...   Op 12 juni om 19.30 uur vindt er een `Open Gespreksavond` plaats in het Gemeenschapshuis de... (lees verder)

BoxtelEen ontdekkingsreis naar jezelf
Locatie: De Orion
Wanneer: Op 8 mei 2018

Op 8 mei `18 om 19:30 uur vindt er een Open Gespreksavond plaats in het Gemeenschapshuis De Orion Lennisheuvel 56,... (lees verder)

BoxtelGrote Eendentrek | Carnaval
Locatie: Centrum Boxtel
Wanneer: Op 11 februari 2018

Carnavalsoptocht door het centrum van Eendengat (Boxtel). (lees verder)

BoxtelOpen Avond Helicon MBO Boxtel
Locatie: Schouwrooij 2, Boxtel
Wanneer: Op 22 maart 2017

Kom kijkenHeb je iets met Land-í‚ en tuinbouw of Groeneí‚ leefomgeving? Weet je nog niet welke MBO vervolgopleiding je wilt doen?... (lees verder)

BoxtelZomerconcert minicamping Den Oorsprong
Locatie: Eindhovenseweg 47, Boxtel
Wanneer: Op 3 juli 2016

Op zondag 3 juli a.s. organiseert Accordeonvereniging Blij Leven uit Den Bosch een gezellige muziekmiddag op minicamping Den Oorsprong,... (lees verder)

BoxtelAppelproeverij
Locatie: De oude boomgaard nabij het gemeentehuis
Wanneer: Op 5 oktober 2015

Op zondag 5 oktober van 12.00 uur tot 16.00 uur wordt in de oude boomgaard nabij het gemeentehuis een appelproeverij gehouden. U krijgt de... (lees verder)

BoxtelDommeltheater
Locatie: Kasteel Stapelen
Wanneer: Op 27 september 2015

Artistieke vloot geeft Dommel weer glansDommeltheaterí‚  is een creatieve vaartocht op de Dommel door Boxtel en gaf dit jaar uiting aan... (lees verder)

BoxtelBraderie/rommelmarkt accordeonvereniging Blij Leven
Locatie: Minicamping den Oorsprong (Eindhovenseweg 47, Boxtel)
Wanneer: Op 20 september 2015

Accordeonvereniging Blij Leven uit ?s-Hertogenbosch start het nieuwe seizoen op zondag 20 september a.s.wederom met een gezellige... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Boxtel Liempde
Terug naarEvenementen gemeente BoxtelEvenementen regio Den BoschEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Den Bosch:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: