Drimble

Evenementen in Bennekom

Hieronder staan de evenementen gehouden in Bennekom. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over bennekom

Evenementen in Bennekom

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Ede staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Ede. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Bennekom

FotoEvenementPlaats
BennekomSinterklaas intocht Bennekom 2017
Locatie: Lindelaan
Wanneer: Op 18 november 2017

Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas naar Bennekom! De intocht wordt nog mooier dan anders omdat er verenigingen langs de route... (lees verder)

BennekomDickensfair
Locatie: Centrum van Ede
Wanneer: Tot en met 10 december 2016

In het centrum slingeren ca. 80 kramen door de Dorpsstraat en op het Kerkplein. Alles wat te koop wordt aangeboden heeft een directe... (lees verder)

BennekomMidlente- en Boekenmarkt
Locatie: Dorpsstraat, Bennekom
Wanneer: Op 16 mei 2015

Bennekomse bloemisten en tuincentra stallen hun planten en tuinaccessoires uit gecombineerd met een boekenmarkt.Geraniums, petunia?s en... (lees verder)

BennekomDickensfair
Locatie: Dorpsstraat, Bennekom
Wanneer: Tot en met 13 december 2014

De Dickensfair is uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in de regio. Dit jaar wordt er speciaal ambachtelijk... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bennekom De Klomp Deelen Ede Ederveen Harskamp Lunteren Otterlo Wekerom
Terug naarEvenementen gemeente EdeEvenementen regio De ValleiEvenementen provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio De Vallei:

Regio's in de provincie Gelderland: