Drimble

Evenementen in Ees

Hieronder staan de evenementen gehouden in Ees. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over ees

Evenementen in Ees

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Borger-Odoorn staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Borger-Odoorn. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Ees

FotoEvenementPlaats
EesTheaterspektakel Mammoet
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 2 september 2019

MAMMOET ? THEATERSPEKTAKEL OVER DE OERTIJD ANNO NU Na het grote succes van theaterspektakel Het Pauperparadijs, dat meer dan 130.000... (lees verder)

EesPinkstermarkt Orvelte
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 10 juli 2019

In samenwerking met Orvelte, mag Judithslandleven dit jaar een pinkstermarkt organiseren op de Brink in Orvelte. Dit zal plaatsvinden op 9... (lees verder)

EesGletsjerkuil cross
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 14 januari 2019

Gletsjerkuil cross Ees Datum: zondag 13 januari 2019 Locatie: Ees Inschrijven: vanaf 9:45 Deelname: ?3,00 Locatie: Country Golf Ees,... (lees verder)

EesBartje 200
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 18 juni 2018

Bartje 200 is een extreme marathon voor de mountainbike. Deze uitdaging van 200 kilometer wordt verreden op 17 juni 2018 en is de zomerse... (lees verder)

EesHunebed Cup 2017
Locatie: Country Golf Ees, Oosterweg 1, EES
Wanneer: Op 17 oktober 2017

De Hunebed Cup 2017 is een golfwedstrijd voor beginnende golfers. Golf een wedstrijd als een echte professional, golf met je eigen... (lees verder)

EesDrenthe Zomertoer
Locatie: Hotel - Restaurant Eeserhof, Dorpsstraat 2, Ees
Wanneer: Op 2 augustus 2017

De Drenthe Zomertoer is een recreatieve toertocht door het mooiste stukje van Drenthe. Dit jaar vindt hij plaats op woensdag 2 augustus.... (lees verder)

Eesop ontdekkingstocht met de rendierjagers
Locatie: Ees,
Wanneer: Op 3 juni 2017

De eerste mensen die na het einde van de laatste ijstijd in het noorden van het huidige Nederland liepen, zo?n 14.000 jaar geleden, waren... (lees verder)

EesBoerenboeldag / nostalgische markt in Ees
Locatie: Daltonschool Ees, Schoolstraat 4, Ees
Wanneer: Op 2 juli 2016

Rondneuzen op de boekenmarkt, broodjes bakken, een pony borstelen, met je zieke knuffel naar de poppendokter, op de foto alsof het 1920 is,... (lees verder)

EesBoerenboeldag Ees
Locatie: Daltonschool Ees, Schoolstraat 4, Ees
Wanneer: Op 20 juni 2015

Broodjes bakken, varkens knuffelen, speuren op de boeken- en rommelmarkt, met je zieke knuffel naar de poppendokter, springen op het... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Borger Bronneger Bronnegerveen Buinen Buinerveen Drouwen Drouwenermond Drouwenerveen Eerste Exloermond Ees Eesergroen Eeserveen Ellertshaar Exloerveen Exloo Klijndijk Nieuw-Buinen Odoorn Odoornerveen Tweede Exloermond Tweede Valthermond Valthe Valthermond Westdorp Zandberg
Terug naarEvenementen gemeente Borger-OdoornEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: