Drimble

Faillissementen in Ees

Overzicht van de laatste bedrijven in Ees die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over ees

Overzicht recente faillissementen en surseances in Ees

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Ees. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Ees

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
20-08-2015Fohresee BV (hodn (voorheen) Hotel-restaurant "eeserhof" BV)
Dorpsstraat, Ees
Ees04072845
15-07-2015Ees Vastgoed BV
Dorpsstraat, Ees
Ees04088176
15-07-2015Robert Van Der Veen BV
Dorpsstraat, Ees
Ees04088175
15-07-2015Alfred Meijer BV
Dorpsstraat, Ees
Ees04088172
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Borger Bronneger Bronnegerveen Buinen Buinerveen Drouwen Drouwenermond Drouwenerveen Eerste Exloermond Ees Eesergroen Eeserveen Ellertshaar Exloerveen Exloo Klijndijk Nieuw-Buinen Odoorn Odoornerveen Tweede Exloermond Tweede Valthermond Valthe Valthermond Westdorp Zandberg
Terug naarFaillissementen gemeente Borger-OdoornFaillissementen regio EmmenFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Emmen:

   Regio's in de provincie Drenthe: