Drimble

Evenementen in Odoorn

Hieronder staan de evenementen gehouden in Odoorn. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over odoorn

Evenementen in Odoorn

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Borger-Odoorn staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Borger-Odoorn. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Odoorn

FotoEvenementPlaats
OdoornBraderie met vlomarkt in Odoorn
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 21 oktober 2019

Rondom de sfeervolle brink aan de Boshof in Odoorn vinden dit jaar een aantal braderieën met aansluitend vlomarkten. Kom gezellig... (lees verder)

OdoornLekkere Wandeling
Locatie: Bakker Joost
Wanneer: Tot en met 24 juni 2019

Voor de 7e keer organiseert Bakker Joost de Lekkere Wandeling met veel plezier. In dit weekend geven ze er een swingende noot aan, het... (lees verder)

Odoorn31e Drentse Wandel 4-daagse
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 2 juni 2019

Van  Hemelvaartsdag  t/m de zondag erna, kan er vanuit Odoorn in de prachtige natuur van Zuidoost Drenthe gewandeld worden. Dit stukje... (lees verder)

Odoorn19e Kennedymars Odoorn
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 30 mei 2019

?s Nachts wandelt u de eerste 40 km en aansluitend daarop overdag nog eens 40 km. Het dagtraject is gelijk aan de 40 km van de 1e dag van... (lees verder)

Odoorn8e Kennedymars Plus
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 30 mei 2019

Uniek voor Odoorn is de mogelijkheid de Kennedymars te combineren met 1, 2 of 3 dagen van de Drentse Wandel 4-daagse. Wilt u het maximale... (lees verder)

OdoornLenny Kuhr
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 14 april 2019

Dit is een activiteit  van de SOKC:Kent u nog het lied `De Troubadour`? Hiermee won Lenny Kuhr in 1969 het... (lees verder)

OdoornMuziek in de kerk
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 17 maart 2019

Dit is een activiteit van de SOKC: In 2006 is dit popkoor opgericht en sinds 2015 gaan zij als `The Decibelles` verder onder de... (lees verder)

OdoornTribute to the Shadows.
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 17 februari 2019

Dit is een activiteit  van de SOKC: Tribute to the ShadowsEen eerbetoon aan een van de grootste Britse bands van de afgelopen decennia.... (lees verder)

Odoornwww.sokc.nl
Locatie: www.sokc.nl
Wanneer: Tot en met 20 januari 2019

PODIUM ODOORN:  Spaanse passie en expressie bij het Drents Vocaal Ensemble Het Drents Vocaal Ensemble (DVE)geeft een bijzonder concert met... (lees verder)

OdoornKlinken op Oud en Nieuw
Locatie: Hotel Eetcafé de Stee
Wanneer: Tot en met 1 januari 2019

Samen klinken we het jaar uit! Tussen 17.00 en 19.00 uur zijn alle drankjes maar ?1,-! Kom gezellig langs om het jaar af te sluiten en... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Borger Bronneger Bronnegerveen Buinen Buinerveen Drouwen Drouwenermond Drouwenerveen Eerste Exloermond Ees Eesergroen Eeserveen Ellertshaar Exloerveen Exloo Klijndijk Nieuw-Buinen Odoorn Odoornerveen Tweede Exloermond Tweede Valthermond Valthe Valthermond Westdorp Zandberg
Terug naarEvenementen gemeente Borger-OdoornEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: