Drimble

Evenementen in Borger

Hieronder staan de evenementen gehouden in Borger. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over borger

Evenementen in Borger

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Borger-Odoorn staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Borger-Odoorn. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Borger

FotoEvenementPlaats
BorgerLevende geschiedenis in het Hunebedcentrum
Locatie: Hunebedcentrum
Wanneer: Tot en met 30 december 2019

Kom naar het Oertijdpark en ontmoet mensen uit de prehistorie. Ze nemen je mee in hun wereld en laten je zien hoe het er aan toe ging in de... (lees verder)

BorgerWandeling langs graven, stenen en hunebed
Locatie: Hunebedcentrum
Wanneer: Tot en met 25 oktober 2019

Gerrit Eggink neemt u mee op pad langs diverse soorten stenen, langs graven en langs het grootste stenengraf van Nederland! Hij zal u... (lees verder)

BorgerOerweekenden
Locatie: Hunebedcentrum
Wanneer: Tot en met 21 oktober 2019

Het terrein van het Oertijdpark is helemaal van onze voorouders dit weekend. De Hunebedbouwers en hun nazaten bootsen het leven in de... (lees verder)

BorgerHUNEBEDRANGER: Hebben stenen wortels?
Locatie: Hunebedcentrum
Wanneer: Tot en met 16 augustus 2019

Geen verdere omschrijving (lees verder)

BorgerGeoparkweek 2019: 27 mei t/m 10 juni
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 11 juni 2019

Samen met onze partners organiseren we de Geoparkweek weer. Het programma is klaar! Twee weken bomvol activiteiten voor klein en... (lees verder)

BorgerWandelen door 150.000 jaar geschiedenis
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 10 juni 2019

Rondleiding door het Oertijdpark van het Hunebedcentrum   Prehistorische mensen nemen je mee op een wandeling door hun wereld en laten je... (lees verder)

BorgerWeekendje Oertijd
Locatie: Hunebedcentrum
Wanneer: Tot en met 10 juni 2019

Leef de geschiedenis   Dompel je een weekend onder in de geschiedenis van ons gebied. De prehistorische mensen in het Oertijdpark van het... (lees verder)

BorgerOog in oog met de hunebedbouwers
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 9 juni 2019

Rondleiding door het museum van het Hunebedcentrum   Ontmoet een prehistorische mens in levende lijve, luister naar verhalen over het... (lees verder)

BorgerBoren naar de ijstijden
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 8 juni 2019

Voor groep 7/8 basisschool en klas 1 t/m 3 voortgezet onderwijs   De Hondsrug is heel bijzonder. Het is het enige gebied in Nederland dat... (lees verder)

BorgerWandel van ijstijden tot prehistorie
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 7 juni 2019

Ontdek onder leiding van een enthousiaste gids de sporen uit de ijstijden die nog zichtbaar zijn in het landschap. Loop langs hunebedden,... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Borger Bronneger Bronnegerveen Buinen Buinerveen Drouwen Drouwenermond Drouwenerveen Eerste Exloermond Ees Eesergroen Eeserveen Ellertshaar Exloerveen Exloo Klijndijk Nieuw-Buinen Odoorn Odoornerveen Tweede Exloermond Tweede Valthermond Valthe Valthermond Westdorp Zandberg
Terug naarEvenementen gemeente Borger-OdoornEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: