Drimble

Evenementen in Zevenaar

Hieronder staan de evenementen gehouden in Zevenaar. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over zevenaar

Evenementen in Zevenaar

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Zevenaar staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Zevenaar. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Zevenaar

FotoEvenementPlaats
ZevenaarVlooienmarkt Zevenaar
Locatie: Sporthal de lentemorgen
Wanneer: Op 18 maart 2018

Een grote vlooienmarkt met meer dan 100 deelnemers met een groot aanbod aan 2 de hands, antiek , curiosa, brocante ,verzamel en nog veel... (lees verder)

ZevenaarThe Fureys
Locatie: Het Musiater
Wanneer: Op 14 november 2017

The Fureys, wereldtop in de folkmuziek. Op dinsdag 14  november komende legendarische Fureys uit Ierland  naar Het Musiater te Zevenaar.... (lees verder)

ZevenaarThe Fureys
Locatie: Het Musiater
Wanneer: Op 14 november 2017

The Fureys, wereldtop in de folkmuziek. Op dinsdag 14  november komende legendarische Fureys uit Ierland  naar Het Musiater te Zevenaar.... (lees verder)

ZevenaarVlooienmarkt Zevenaar
Locatie: Sporthal Heerenmaten
Wanneer: Op 5 november 2017

Grote vlooienmarkt met meer dan 100 deelnemers. Vol met kramen en grondplaatsen met leuke tweedehands spullen, waaronder antiek, vintage,... (lees verder)

ZevenaarBijzondere Pop-UP expositie in de Kunsthal Zevenaar
Locatie: Kunsthal Zevenaar (Fahrenheitstraat 3, Zevenaar)
Wanneer: Tot en met 23 april 2017

Een grote expositie in het weekend van 21-23 april: 16 kunstenaars exposeren hun werk. Omdat de ruimte zo heerlijk groot is kun je kunst op... (lees verder)

ZevenaarBenefietconcert Koninklijke Luchtmacht
Locatie: Raadhuisplein, Zevenaar
Wanneer: Op 1 april 2017

Benefietconcert ?SPACE? door het orkest van de Koninklijke Luchtmacht Op initiatief van Stichting Veteranen De Liemers is het orkest... (lees verder)

ZevenaarSeven Art Festival
Locatie: Centrum Zevenaar
Wanneer: Op 3 september 2016

Een heleboel culturele instellingen, creatievelingen, kunstenaars, studenten en nog meer mensen met leuke ideeën gaan laten zien wat zij... (lees verder)

ZevenaarCoppa Cocktails Summerparty 2016
Locatie: Raadhuisplein in Zevenaar
Wanneer: Op 16 juli 2016

Dit jaar weer op het Raadhuisplein in Zevenaar de Coppa Cocktails Summerparty, met elk jaar een andere verrassende band. Op zaterdag 16... (lees verder)

ZevenaarKermis Zevenaar
Locatie: Oude Doesburgseweg
Wanneer: Tot en met 5 juli 2016

Van 1 tot en met 5 juli staat de kermis van Zevenaar weer op de vertrouwde plek aan de Oude Doesburgseweg. (lees verder)

ZevenaarBier Preuvenement Zevenaar 2016
Locatie: Raadhuisplein in Zevenaar
Wanneer: Op 5 juni 2016

Zondag 5 juni 2016 is er weer een Bier Preuvenement op het Raadhuisplein in Zevenaar, met geopende winkels, live muziek en vele soorten... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aerdt Angerlo Babberich Giesbeek Herwen Lathum Lobith Pannerden Spijk (Rijnwaarden) Tolkamer Zevenaar
Terug naarEvenementen gemeente ZevenaarEvenementen regio LiemersEvenementen provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Liemers:

Regio's in de provincie Gelderland: