Drimble

Evenementen in Zaandam

Hieronder staan de evenementen gehouden in Zaandam. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu zaandam

Evenementen in Zaandam

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Zaanstad staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Zaanstad. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Zaandam

FotoEvenementPlaats
ZaandamThe Fureys
Locatie: Zaantheater
Wanneer: Op 2 november 2017

Op donderdag 2 november starten de legendarische Fureys uit Ierland  hun 18 daagse toer door Nederland in het Zaan theater, zij staan... (lees verder)

ZaandamDarts Against Cancer Dartmarathon
Locatie: Café Onverwacht Westzijde 267 Zaandam
Wanneer: Tot en met 9 september 2017

Van vrijdagavond 8 september t/m zaterdagavond 9 september laten een grote groep Zaanse darters de pijlen wederom 24 uur lang, dag en... (lees verder)

ZaandamVoorronde Ouderen Songfestival 2017
Locatie: Het Mennistenerf
Wanneer: Op 7 september 2017

Al meer dan 25 jaar biedt het Ouderen Songfestival jaarlijks een podium aan gepassioneerde 55+-zangtalenten uit heel Nederland. Alleen, als... (lees verder)

ZaandamKruidenbitterballen jeux de boule toernooi
Locatie: Sportpark Poelenburg TZZ
Wanneer: Op 8 juli 2016

Vrijdagavond 8 juli bij TZZ, met het zonnigste terras van Zaandam-Zuid kan je meedoen met ons jeux de boule toernooi. Deelname is gratis. (lees verder)

ZaandamLichtjestour
Locatie: Sportpark Poelnburg TZZ
Wanneer: Op 24 juni 2016

Midzomerwandeling op vrijdag 24 juni om 22.30 uur. De organisatie is in vertrouwde handen van de activiteitencommissie van TZZ. De... (lees verder)

ZaandamSprookjesbos
Locatie: Heemtuin Zaandam (Burg. In ?t Veldpark, Zaandam)
Wanneer: Tot en met 25 oktober 2015

In de herfstvakantie verandert de Heemtuin in een echt sprookjesbos. Wie wil mag meevaren met het bootje van de Heen- en Weerwolf uit Pluk... (lees verder)

ZaandamGoochelen in het Natuurmuseum!
Locatie: Natuurmuseum E. Heimans (Thijssestraat 1, Zaandam)
Wanneer: Op 11 oktober 2015

Er komt een goochelaar in het Natuurmuseum die van alles laat verdwijnen (kippen, konijnen, e.d.) en weer te voorschijn tovert! Deze... (lees verder)

ZaandamKikkerpad in de Heemtuin
Locatie: Heemtuin Zaandam (Burg. in `t Veldpark, Zaandam)
Wanneer: Op 6 september 2015

Op 6 september staan de kikkers weer klaar in de heemtuin. Ze wachten geduldig op de bezoekers. Om hun nek hangt een kaartje met een... (lees verder)

ZaandamPUUR ZAANS Smulroute
Locatie: Zaandam
Wanneer: Op 16 augustus 2015

Zondag 16 augustus 2015 stapt iedereen weer op de fiets om de Zaanstreek te proeven. Je fietst langs 12 smaakmakers uit de regio.Bij iedere... (lees verder)

ZaandamKikkerpad in de Heemtuin
Locatie: Heemtuin Zaandam (Burg. in `t Veldpark, Zaandam)
Wanneer: Op 16 augustus 2015

Op 6 september staan de kikkers weer klaar in de heemtuin. Ze wachten geduldig op de bezoekers. Om hun nek hangt een kaartje met een... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Assendelft Koog aan de Zaan Krommenie Oostknollendam West-Knollendam Westzaan Wormerveer Zaandam Zaandijk
Terug naarEvenementen gemeente ZaanstadEvenementen regio ZaanstreekEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Zaanstreek:

Regio's in de provincie Noord-Holland: