Drimble

Evenementen in de Gemeente Zaanstad

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Zaanstad. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu gemeente zaanstad

Evenementen in de Gemeente Zaanstad

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Zaanstad staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Zaanstad. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Zaanstad

FotoEvenementPlaats
ZaandijkSinterklaas intocht Zaandijk 2017
Locatie: Zaandijkersluis
Wanneer: Op 25 november 2017

Aan de kade van het AAK terrein (naast de Zaandijkersluis) wordt op zaterdag 25 november de Sint ontvangen door burgervader Erik Smit.... (lees verder)

ZaandijkSinterklaas intocht Zaandijk 2017
Locatie: Zaandijkersluis
Wanneer: Op 25 november 2017

Aan de kade van het AAK terrein (naast de Zaandijkersluis) wordt op zaterdag 25 november de Sint ontvangen door burgervader Erik Smit.... (lees verder)

AssendelftSinterklaas intocht Assendelft 2017
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 19 november 2017

Dit jaar komen de Sint en zijn Pieten op zondag 19 november naar  Assendelft. Voor meer informatie zie website.   (lees verder)

ZaandamThe Fureys
Locatie: Zaantheater
Wanneer: Op 2 november 2017

Op donderdag 2 november starten de legendarische Fureys uit Ierland  hun 18 daagse toer door Nederland in het Zaan theater, zij staan... (lees verder)

KrommenieI-FIKZ Cacaomaand
Locatie: Bittervoorn 11, Krommenie
Wanneer: Tot en met 31 oktober 2017

Chocoholic? Dé plek om te bezoeken is de Zaanstreek, het historisch hart van de cacao-industrie. In oktober vieren we de komst van de... (lees verder)

AssendelftLive muziek Restaurant de Wig/Eetcafé Anders
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Tot en met 17 september 2017

Vandaag zal er live muziek zijn. Kom kijken, neem plaats op een van de gezellige terrassen en geniet van de live muziek. Openingstijden Op... (lees verder)

ZaandamDarts Against Cancer Dartmarathon
Locatie: Café Onverwacht Westzijde 267 Zaandam
Wanneer: Tot en met 9 september 2017

Van vrijdagavond 8 september t/m zaterdagavond 9 september laten een grote groep Zaanse darters de pijlen wederom 24 uur lang, dag en... (lees verder)

ZaandamVoorronde Ouderen Songfestival 2017
Locatie: Het Mennistenerf
Wanneer: Op 7 september 2017

Al meer dan 25 jaar biedt het Ouderen Songfestival jaarlijks een podium aan gepassioneerde 55+-zangtalenten uit heel Nederland. Alleen, als... (lees verder)

Assendelftbal.clown mobiel
Locatie: Centrum, Renesse
Wanneer: Tot en met 17 augustus 2017

Leuke activiteit in het dorp! Openingstijden Op dinsdag 11 juli 2017 - 14:00 tot en met 18:00 uur. Op dinsdag 25 juli 2017 - 14:00 tot en... (lees verder)

AssendelftWoodworks mobiel Renesse
Locatie: Centrum, Renesse
Wanneer: Op 15 augustus 2017

Woodworks mobiel in het centrum van Renesse Openingstijden Op dinsdag 15 augustus 2017 - 14:00 tot en met 18:00 uur. (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Assendelft Koog aan de Zaan Krommenie Oostknollendam West-Knollendam Westzaan Wormerveer Zaandam Zaandijk
Terug naarEvenementen regio ZaanstreekEvenementen provincie Noord-Holland

Gemeenten in de regio Zaanstreek:

Regio's in de provincie Noord-Holland: