Evenementen in Werkendam

Hieronder staan de evenementen gehouden in Werkendam. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over werkendam
Plaatsen in deze gemeente Almkerk Andel Babylonienbroek Drongelen Dussen Eethen Genderen Giessen Hank Meeuwen Nieuwendijk Rijswijk (NB) Sleeuwijk Uitwijk Veen Waardhuizen Werkendam Wijk en Aalburg Woudrichem
Terug naar112 gemeente Altena112 regio Waalwijk112 provincie Noord-Brabant112 Nederland

Evenementen in Werkendam

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Altena staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Altena. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Werkendam

FotoEvenementPlaats
WerkendamBedrijfsuitje in de Biesbosch
Locatie: Hilweg 2, Werkendam
Wanneer: Tot en met 31 oktober 2018

Je bent op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in een inspirerende omgeving. Lekker buiten, een beetje avontuurlijk, maar vooral ontspannen... (lees verder)

WerkendamKano survival in de Biesbosch voor ouder met tiener (12+)
Locatie: Hilweg 2, Werkendam
Wanneer: Tot en met 14 juli 2018

Daag elkaar uit in een avontuurlijk weekend in een van de mooiste natuurgebieden van Europa. Jullie gaan samen een stevige hike maken in... (lees verder)

WerkendamKano survival ouder en kind in Brabantse Biesbosch
Locatie: Spieringsluis 2, Werkendam
Wanneer: Tot en met 28 april 2018

Het eerstvolgende weekend staat gepland voor vrijdag 27 en zaterdag 28 april. Op het programma staan o.m.: Een prachtige vaartocht in... (lees verder)

WerkendamKerstmarkt Werkendam 2017
Locatie: Vierlinghstraat
Wanneer: Op 9 december 2017

  Een gezellige Kerst markt. Kramen staan vol met kerstartikelen. We verkopen heerlijke erwtensoep met dank aan de Brabantse Biesbosch  ... (lees verder)

WerkendamOuder en kind survival weekend Biesbosch
Locatie: Spieringsluis 5, Werkendam
Wanneer: Tot en met 19 augustus 2017

Deze onvergetelijke outdoor-beleving (link verwijst naar foto?s op de FB-pagina), in een van de mooiste natuurgebieden van Europa, wil je... (lees verder)

WerkendamOutdoor event Brabantse Biesbosch
Locatie: Spieringsluis 5, Werkendam
Wanneer: Op 20 mei 2017

Op zaterdag 20 mei 2017 organiseren we weer een uniek outdoor event in de Brabantse Biesbosch. Een dagvullend programma met eetbare... (lees verder)

WerkendamOuder-kind survival Biesbosch (28 en 29 april 2017)
Locatie: Spieringsluis 2, Werkendam
Wanneer: Tot en met 29 april 2017

Deze onvergetelijke outdoor-beleving in een van de mooiste natuurgebieden van Europa wil je niet missen. Gedurende de dagen trekken we per... (lees verder)

WerkendamDag van het Landschap
Locatie: Fort Altena, Werkendam
Wanneer: Op 17 april 2017

Wandel mee met de boswachterBrabants Landschap en IVN organiseren op Tweede Paasdag, maandag 17 april, gratis wandelexcursies in elf... (lees verder)

WerkendamHistorisch Festival Werkendam
Locatie: Slikstraat, Werkendam
Wanneer: Op 10 september 2016

Op zaterdag 10 september 2016 vindt het Historisch Festival Werkendam plaats van de Historische Vereniging Werkendam en De Werken, omdat... (lees verder)

WerkendamOpening nieuw pand
Locatie: Hulsenboschstraat 17
Wanneer: Op 9 september 2016

Geen verdere omschrijving (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Almkerk Andel Babylonienbroek Drongelen Dussen Eethen Genderen Giessen Hank Meeuwen Nieuwendijk Rijswijk (NB) Sleeuwijk Uitwijk Veen Waardhuizen Werkendam Wijk en Aalburg Woudrichem
Terug naarEvenementen gemeente AltenaEvenementen regio WaalwijkEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Waalwijk:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: