Evenementen in Waalre

Hieronder staan de evenementen gehouden in Waalre. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over waalre
Plaatsen in deze gemeente Waalre
Terug naar112 gemeente Waalre112 regio Valkenswaard112 provincie Noord-Brabant112 Nederland

Evenementen in Waalre

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Waalre staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Waalre. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Waalre

FotoEvenementPlaats
WaalreRommelmarkt
Locatie: Koningin Wilhelminalaan
Wanneer: Op 18 augustus 2018

Zaterdag 18 augustus 10.00 -13.00 uur verkopen bewoners van de Koningin Wilhelminalaan in Waalre unieke spullen. Kom gezellig snuffelen en... (lees verder)

WaalreKempenerpop
Locatie: Evenemententerrein, Waalre
Wanneer: Tot en met 14 juni 2015

Kempenerpop is een gratis open-air muziekevenement in Aalst-Waalre. De volgende editie zal plaatsvinden op 12, 13 en 14 juni 2015. Alle... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Waalre
Terug naarEvenementen gemeente WaalreEvenementen regio ValkenswaardEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Valkenswaard:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: