Drimble

Evenementen in Vaassen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Vaassen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over vaassen

Evenementen in Vaassen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Epe staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Epe. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Vaassen

FotoEvenementPlaats
VaassenKerstmarkt Vaassen 2017
Locatie: kasteel Cannenburch
Wanneer: Tot en met 10 december 2017

Jarenlang was de Kerstmarkt in Vaassen de enige Kersmarkt.  Breng voor het ware Kerstgevoel  een bezoek aan de feestelijk en sfeervol... (lees verder)

VaassenTrouwbeleving @ Kasteel Cannenburch
Locatie: Kasteel Cannenburch
Wanneer: Op 18 maart 2017

Trouwen is weer helemaal hip en daarom organiseert Trouwbeleving een trouwbeurs bij Kasteel Cannenburch te Vaassen. Op zaterdag 18 maart... (lees verder)

VaassenPure Pinksterfair
Locatie: Kasteel de Cannenburch
Wanneer: Tot en met 16 mei 2016

PUUR is het thema van deze gezellige en gemoedelijke fair. Deelnemers zijn met zorg geselecteerd, en passen met hun assortiment binnen het... (lees verder)

VaassenVaasaqua
Locatie: Centrum van Vaassen
Wanneer: Op 5 mei 2016

Dit jaar zal Vaasaqua in het teken staan van de bevrijding. Er zijn ruim 175 boekenkramen, 150 braderiekramen en een grote kunstmarkt. Er... (lees verder)

VaassenKerstmarkt Vaassen
Locatie: Kasteel Cannenburgh, Vaassen
Wanneer: Tot en met 13 december 2015

Grote sfeervolle Kerstmarkt op het voorterrein van het kasteel de Cannenburch in Vaassen, op 11, 12 en 13 december. Openingstijden; 11... (lees verder)

VaassenPleinmarkt
Locatie: Kosterstraat 20, Vaassen
Wanneer: Tot en met 3 november 2015

Op 3 oktober a.s. houdt het chr. mannenkoor uit Vaassen haar pleinmarkt. Veel interessante artikelen, oliebollen, snacks, Rad van Fortuin... (lees verder)

VaassenHerfstfair Kasteel Cannenburch
Locatie: Kasteel Cannenburch (Maarten van Rossumplein 4, , Vaassen)
Wanneer: Tot en met 20 september 2015

De Herfstfair on tour! Van Orvelte naar Landgoed Mensinge in Roden naar Landgoed Overcinge in Havelte en nu in 2015 naar Kasteel De... (lees verder)

VaassenPure Pinksterfair
Locatie: Kasteel Cannenburch te Vaassen
Wanneer: Tot en met 25 mei 2015

Voor de vijfde keer organiseert Groei & Bloei de Pure Pinksterfair. In de prachtige ambiance van kasteel de Cannenburch te Vaassen... (lees verder)

VaassenVaasaqua
Locatie: Centrum Vaassen
Wanneer: Op 14 mei 2015

Vaasaqua is een evenement met landelijke bekendheid en is bij uitstek een evenement voor het hele gezin. Van jong tot oud vermaakt zich op... (lees verder)

VaassenMiddeleeuws Festijn Cannenburch
Locatie: Kasteel Cannenburch te Vaassen
Wanneer: Tot en met 3 mei 2015

?De tijden van Maarten van Rossum, kasteel Cannenburch`s meest roemruchte persoon, komen terug. Onder toeziend oog van deze veldheer... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Emst Epe Oene Vaassen
Terug naarEvenementen gemeente EpeEvenementen regio Noord-VeluweEvenementen provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Noord-Veluwe:

Regio's in de provincie Gelderland: