Drimble

Evenementen in Stuifzand

Hieronder staan de evenementen gehouden in Stuifzand. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over stuifzand

Evenementen in Stuifzand

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Hoogeveen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Hoogeveen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Stuifzand

FotoEvenementPlaats
StuifzandPruttelrees
Locatie: Pruttelrees, Hoofdweg, Stuifzand
Wanneer: Op 3 juni 2017

Een ludieke `rees`, op oude brommers, waar snelheid geen rol speelt. De zandloper bepaalt de winnaar. Dit jaar is het thema:... (lees verder)

StuifzandNestkasten bouwen
Locatie: Natuurvereniging Zuidwolde, Boerveldweg 7, Stuifzand
Wanneer: Op 28 december 2016

Traditiegetrouw organiseert de Natuurvereniging Zuidwolde een morgen voor kinderen om nestkasten te bouwen, pinda?s te rijgen, vetbollen... (lees verder)

Stuifzandlezing Pingoruïnes in Drenthe
Locatie: Natuurvereniging Zuidwolde, Boerveldweg 7, Stuifzand
Wanneer: Op 13 december 2016

Anja Verbers van Landschapsbeheer Drenthe komt vertellen over deze bijzondere plekken, over archeologische vondsten en de mogelijkheden van... (lees verder)

StuifzandFoto- en filmavond
Locatie: Natuurvereniging Zuidwolde, Boerveldweg 7, Stuifzand
Wanneer: Op 15 november 2016

Ieder lid of iedere belangstellende krijgt de gelegenheid om een beperkt aantal (van maximaal 15 tot 20) zelfgemaakte foto?s of korte... (lees verder)

StuifzandPruttelrees
Locatie: Feesttent, Eisenweg, Stuifzand
Wanneer: Op 6 juni 2015

De toerrit is een leuke actie die ontstaan is door de Pruttlerees. De Pruttelrees wordt dit jaar voor de 4e keer gehouden en is erg leuk om... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Alteveer Elim Fluitenberg Hollandscheveld Hoogeveen Nieuweroord Nieuwlande Noordscheschut Pesse Stuifzand Tiendeveen
Terug naarEvenementen gemeente HoogeveenEvenementen regio HoogeveenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Hoogeveen:

Regio's in de provincie Drenthe: