Drimble

Evenementen in Nieuwlande

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nieuwlande. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nieuwlande

Evenementen in Nieuwlande

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Hoogeveen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Hoogeveen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nieuwlande

FotoEvenementPlaats
NieuwlandeCultureel fietsrondje "in `t Karrespoor"
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 25 oktober 2019

Iedere donderdag van 4 april tot en met 28 oktober. Volledig rondje 38 km, ook toegankelijk voor scootmobiels. Vertrek vanaf... (lees verder)

NieuwlandeKinderactiviteit "Kijkdoos maken"
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 1 mei 2019

Op dinsdag 30 april van 10.00 ? 12.30 uur wordt er een kinderactiviteit georganiseerd in het museum voor kinderen van de basisschool. Het... (lees verder)

NieuwlandeOnderduikersmuseum de Duikelaar
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 20 februari 2019

Op dinsdag 19 februari van 10.00 ? 13.00 uur wordt er een kinderactiviteit georganiseerd in het museum voor kinderen van de basisschool.... (lees verder)

NieuwlandeBrugpop
Locatie: MFC De Opsteker, De Spil 1, Nieuwlande
Wanneer: Tot en met 27 november 2016

Als de zomer voorbij is, de zon minder schijnt en het festivalseizoen is afgelopen is er gelukkig nog Brugpop. HET festival waar je een... (lees verder)

NieuwlandeVRIENDENCONCERT
Locatie: MFC De Opsteker, De Spil 1, NIEUWLANDE
Wanneer: Op 6 mei 2016

Uniek dubbelconcert Juliana ? De Bazuin met Deens orkest Op vrijdag 6 mei aanstaande vindt in MFC De Opsteker in Nieuwlande een uniek... (lees verder)

NieuwlandeDodenherdenking Nieuwlande
Locatie: De Hoeksteen, De Spil 7, Nieuwlande
Wanneer: Op 4 mei 2016

In Nieuwlande vertrekt om 19.45 uur een stille tocht vanaf de school De Hoeksteen naar het Verzetsmonument en het Yad Vashem monument,... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Alteveer Elim Fluitenberg Hollandscheveld Hoogeveen Nieuweroord Nieuwlande Noordscheschut Pesse Stuifzand Tiendeveen
Terug naarEvenementen gemeente HoogeveenEvenementen regio HoogeveenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Hoogeveen:

Regio's in de provincie Drenthe: