Drimble

Evenementen in Nieuweroord

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nieuweroord. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nieuweroord

Evenementen in Nieuweroord

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Hoogeveen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Hoogeveen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nieuweroord

FotoEvenementPlaats
NieuweroordBoulevardloop Nieuweroord
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 6 april 2019

Dit jaar vindt alweer de 8e editie van de boulevardloop Nieuweroord plaats. Programma: 18.00 uur: start 450 meter  voor de kleinsten t/m... (lees verder)

NieuweroordBoulevardloop Nieuweroord
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 7 april 2018

Jaarlijkse hardloop wedstrijd voor jong en oud in en rond het dorp Nieuweroord. Diverse afstanden met als hoofdnummer de 4Mijl. (lees verder)

NieuweroordPlatenbeurs
Locatie: Platenbeurs, Middenraai 79B 79, Nieuweroord
Wanneer: Op 3 februari 2018

Zaterdag 3 februari 2018 is er een grote platenbeurs in de sporthal van dorpshuis de Vuurkörf in Nieuweroord Drenthe (nabij Hoogeveen).... (lees verder)

NieuweroordBoerderijen wandeling/fietstocht.
Locatie: Dorpshuis De Vuurkörf, Middenraai 79b 79, Nieuweroord
Wanneer: Op 17 juni 2016

Altijd al eens een pluimveebedrijf en varkensmestbedrijf willen bezoeken of van dichtbij willen bekijken? Dat kan! Wij hebben een... (lees verder)

NieuweroordKoningsdag Bingo-Fiets Tocht
Locatie: Dorpshuis De Vuurkörf, Regisseur Roschdy Zem vertelt het waargebeurde verhaal van een buitengewoon man. Het verhaal van Chocolat. Een...
Wanneer: Op 27 april 2016

Koningsdag Bingo-Fiets tocht met grote hoofdprijs. Eenfietstocht voor jong en oud, van ongeveer 20/25 km, waarbij onderweg verschillende... (lees verder)

Nieuweroord4e Boulevardloop Nieuweroord
Locatie: Dorpshuis ?De Vuurkörf?, Middenraai 79-B 79, Nieuweroord
Wanneer: Op 4 september 2015

Vrijdag 4 september 2015 vindt de 4e Boulevardloop van Nieuweroord plaats. Een hardloopwedstrijd over 4 Mijl door en rond het prachtige... (lees verder)

NieuweroordChr.Muziekvereniging Irene houdt haar jaarlijkse Showavond
Locatie: Dorpshuis de Vuurkorf, Nieuweroord
Wanneer: Op 28 maart 2015

Op zaterdag 28 Maart om 19.30u geeft de Chr.Muziekvereniging Irene haar jaarlijkse Showavond, in dorpshuis de Vuurkorf te Nieuweroord. Het... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Alteveer Elim Fluitenberg Hollandscheveld Hoogeveen Nieuweroord Nieuwlande Noordscheschut Pesse Stuifzand Tiendeveen
Terug naarEvenementen gemeente HoogeveenEvenementen regio HoogeveenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Hoogeveen:

Regio's in de provincie Drenthe: