Drimble

Evenementen in Sommelsdijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Sommelsdijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over sommelsdijk

Evenementen in Sommelsdijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Goeree Overflakkee staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Goeree Overflakkee. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Sommelsdijk

FotoEvenementPlaats
SommelsdijkOt en Sien in Streekmuseum
Locatie: Kerkstraat 4, Sommelsdijk
Wanneer: Tot en met 31 december 2019

Voor jongeren tussen de 6 en 8 jaar heeft het Streekmuseum Goeree-Overflakkee in Sommelsdijk een nieuw kinderfeestje ontwikkeld. Verkleed... (lees verder)

SommelsdijkVerkoopdagen kunst,antiek,design in Exoduskerk
Locatie: Dorpsweg 97, Sommelsdijk
Wanneer: Tot en met 11 mei 2019

In de ontmoetingsruimte zal een selectie kunstwerken te koop aangeboden worden die door leden en vrienden van de Exoduskerk zijn... (lees verder)

Sommelsdijk24Event! in De Staver
Locatie: Olympiaweg 32, Sommelsdijk
Wanneer: Tot en met 4 mei 2019

24 uur lang voetballen voor het goede doel! Op 3 en 4 mei gaan Frank en Wouter de uitdaging aan om 24 uur lang achter elkaar te voetballen... (lees verder)

SommelsdijkRuimere openstelling Streekmuseum in vakantieperiode
Locatie: Kerkstraat 4, Sommelsdijk
Wanneer: Op 27 april 2019

In de historische kern van Sommelsdijk vind je in een rijtje schattige trapgevelhuisjes het Streekmuseum Goeree-Overflakkee. Je maakt er... (lees verder)

SommelsdijkCuraMare tulpenrit 2019
Locatie: Sperwer 271, Sommelsdijk
Wanneer: Op 20 april 2019

Eind april is Goeree-Overflakkee gekleurd door de bloeiende bollenvelden die toerend over de kleine weggetjes en dijkjes fraaie plaatjes... (lees verder)

SommelsdijkVoorjaarsconcert "De jonge Lofstem"
Locatie: Marktveld 11, Sommelsdijk
Wanneer: Op 6 april 2019

Voorjaarsconcert: kinderkoor "De jonge Lofstem"geeft concert in de Hervormde Kerk van Sommelsdijk.Het koor staat onder leiding van Nelleke... (lees verder)

SommelsdijkBoogie Wonderland in de Staver
Locatie: Olympiaweg 32, Sommelsdijk
Wanneer: Op 30 maart 2019

Op 30 maart staat Het Prieel in de Staver weer geheel in het teken van muziek, dansen uit de onmiskenbare 70s en 80s. Het feest wordt... (lees verder)

SommelsdijkToneelvereniging "Kant noch Wal" speelt DNA onbekend
Locatie: Sperwer 55, Sommelsdijk
Wanneer: Tot en met 23 maart 2019

Stien is weduwe en woont samen met broer Gerrit, die altijd ziekelijk is. Ze heeft haar moeder beloofd om voor hem te zorgen maar wordt... (lees verder)

SommelsdijkLezing merklappen in Streekmuseum
Locatie: Kerkstraat 4, Sommelsdijk
Wanneer: Op 21 maart 2019

De Stichting Kunst- en Cultuureducatie (KCE) organiseert in samenwerking met het Streekmuseum Goeree-Overflakkee donderdagmiddag 21 maart... (lees verder)

SommelsdijkFlakkeese pubquiz bij Solaes
Locatie: Oostdijk 36, Sommelsdijk
Wanneer: Op 8 maart 2019

20.00 uur wordt er een speciale Flakkeese pubquiz georganiseerd in het proeflokaal van Brouwerij Solaes in Sommelsdijk. Zeven teams gaan de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Achthuizen Den Bommel Dirksland Goedereede Herkingen Melissant Middelharnis Nieuwe-Tonge Ooltgensplaat Ouddorp Oude-Tonge Sommelsdijk Stad aan 't Haringvliet Stellendam
Terug naarEvenementen gemeente Goeree OverflakkeeEvenementen regio Goeree OverflakkeeEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Goeree Overflakkee:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: