Drimble

Evenementen in Middelharnis

Hieronder staan de evenementen gehouden in Middelharnis. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over middelharnis

Evenementen in Middelharnis

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Goeree Overflakkee staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Goeree Overflakkee. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Middelharnis

FotoEvenementPlaats
MiddelharnisNatuurspeelplaats Atlantia
Locatie: Havenhoofd, Middelharnis
Wanneer: Tot en met 31 december 2025

Natuurspeelplaats ?Atlantia? is één van de onderdelen die binnen het Droomfondsproject is gerealiseerd. Deze plek is niet alleen... (lees verder)

MiddelharnisKika Kids Obstacle Run
Locatie: Strandje Havenhoofd, Middelharnis
Wanneer: Op 24 juli 2019

13.00 uur KiKa Kids Obstacle Run op het strandje Havenhoofd in Middelharnis. Op een uitdagend parcours met diverse springkussens en... (lees verder)

MiddelharnisBuurtrommelmarkt
Locatie: Pr. Marijkesstraat, Middelharnis
Wanneer: Op 15 juni 2019

Buurtbewoners in Middelharnis hebben wederom de handen ineen geslagen en organiseren een grote rommelmarkt om elkaar beter te leren kennen... (lees verder)

MiddelharnisFlim `Eshcher` in het Diekhuus
Locatie: Beneden Zandpad 7, Middelharnis
Wanneer: Op 30 mei 2019

20.00 uur Film `Escher: Het oneinding zoeken` in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Toegang voor de film is ?... (lees verder)

MiddelharnisCabaret Cameretten Festival in het Diekhuus
Locatie: Beneden Zandpad 7, Middelharnis
Wanneer: Op 18 mei 2019

20.15 uur Cabaret Cameretten Festival in de Rabobankzaal in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Kaarten kosten ? 18,- (incl.... (lees verder)

MiddelharnisAvondvierdaagse Middelharnis
Locatie: Beneden Zandpad 7, Middelharnis
Wanneer: Tot en met 17 mei 2019

18.00 uur 3e Avondvierdaagse Middelharnis vanaf het Diekhuusplein in Middelharnis. Deelname ? 5,- p.p. Je kunt kiezen uit 3, 5 en 10 km... (lees verder)

MiddelharnisMuziektheater De Andersons in het Diekhuus
Locatie: Beneden Zandpad 7, Middelharnis
Wanneer: Op 10 mei 2019

20.15 uur Muziektheater De Andersons ?Hier Dooft Niets? in de Rabobankzaal in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Kaarten... (lees verder)

MiddelharnisCabaret Martijn Kardol `Welkom` (tryout) in het Diekhuus
Locatie: Beneden Zandpad 7, Middelharnis
Wanneer: Op 26 april 2019

20.15 uur Cabaret Martijn Kardol ?Welkom? (tryout) in de Rabobankzaal in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Kaarten... (lees verder)

MiddelharnisCalando toer 2019
Locatie: Beneden Zandpad 7, Middelharnis
Wanneer: Op 20 april 2019

De "Calandotoer" is een 3-jaarlijks evenement en wordt traditioneel geopend door de burgemeester. De motortocht zal om 10:00 uur starten op... (lees verder)

MiddelharnisGrote Paasactie Middelharnis
Locatie: Beneden Zandpad, Middelharnis
Wanneer: Op 20 april 2019

De grote Paasactie, help jij mee zoeken? Ben jij 10 jaar of jonger? Kom dan tussen 13.00 en 16.00 uur naar de muziektent aan het Beneden... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Achthuizen Den Bommel Dirksland Goedereede Herkingen Melissant Middelharnis Nieuwe-Tonge Ooltgensplaat Ouddorp Oude-Tonge Sommelsdijk Stad aan 't Haringvliet Stellendam
Terug naarEvenementen gemeente Goeree OverflakkeeEvenementen regio Goeree OverflakkeeEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Goeree Overflakkee:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: