Drimble

Evenementen in Goedereede

Hieronder staan de evenementen gehouden in Goedereede. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over goedereede

Evenementen in Goedereede

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Goeree Overflakkee staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Goeree Overflakkee. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Goedereede

FotoEvenementPlaats
GoedereedeKerstavond met Kerstevangelie in Oostdam
Locatie: Jongkoenstraat 1, Goedereede
Wanneer: Op 17 december 2019

Kerstavond met het Kerstevangelie, gedichten en en een mooi Kerstverhaal. Ook is er een optreden van een koor.Meer informatie: ... (lees verder)

GoedereedeWorkshop natuurfotografie Kwade Hoek
Locatie: Oostdijkseweg 41, Goedereede
Wanneer: Op 14 december 2019

Workshop natuurfotografie in de Kwade Hoek en de strandhaak, HDR fotografie. Openingstijden Op zaterdag 14 december 2019 - 08:30 tot en met... (lees verder)

GoedereedeBeiaardspel vanaf de Goereese Toren tijdens de intocht van Sinterklaas
Locatie: Kerkpad 9, Goedereede
Wanneer: Op 29 november 2019

18.15-19.00 uur Beiaardspel vanaf de Goereese Toren, Kerkpad 9 in Goedereede tijdens de intocht van Sinterklaas. Openingstijden Op vrijdag... (lees verder)

GoedereedeFoto workshop abstractie in de natuur
Locatie: Oostdijkseweg 105, Goedereede
Wanneer: Tot en met 26 oktober 2019

8.30-12.30 uur Foto workshop abstractie in de natuur, in de Kwade Hoek. Start vanaf de parkeerplaats aan het einde van de Oostdijkseweg bij... (lees verder)

GoedereedeBeiaardbespeling vanaf de Goereese Toren
Locatie: Kerkpad 9, Goedereede
Wanneer: Tot en met 30 september 2019

Iedere zaterdag van 11.00-12.00 uur beiaardbespeling vanaf de Goereese Toren, Kerkpad 9 in Goedereede. Tijdens de zomerconcertserie zal op... (lees verder)

GoedereedeGo Wild Kwade Hoek 4x4 safari
Locatie: Mariadijk 3, Goedereede
Wanneer: Op 27 juli 2019

8.00-11.30 uur Go Wild Kwade Hoek 4x4 safari vanaf parkeerplaats einde Oosterweg (De Enden) in Ouddorp. Aanmelden via... (lees verder)

GoedereedeArrangement bij agrariër Breen
Locatie: Oude Westerloosedijk 10, Goedereede
Wanneer: Tot en met 24 juli 2019

10.00-15.00 uur Arrangement bij agrariër Breen, Oude Westerloosedijk 10 in Goedereede. Rondleiding, lunch in de stal, per fiets naar... (lees verder)

GoedereedeJaarmarkt Goedereede
Locatie: Markt, Goedereede
Wanneer: Op 20 juli 2019

10.00-17.00 uur Jaarmarkt op de Markt in Goedereede. Toegang is gratis. Kraamverhuur en meer info via info@pajo-evenementen.nl en... (lees verder)

GoedereedeVrijmarkt op de Markt in Goedereede
Locatie: Markt, Goedereede
Wanneer: Tot en met 13 juli 2019

10.00-15.00 uur Vrijmarkt op de Markt in Goedereede. Toegang is gratis! Deelname is ? 1,- voor leden van Oranjevereniging Goedereede en... (lees verder)

GoedereedeOldtimerdag Ouddorp
Locatie: Mariadijk 3, Goedereede
Wanneer: Op 13 juli 2019

11.00-17.00 uur Oldtimerdag in de ring van Ouddorp georganiseerd door Meuleman Autoschade & Bandenservice Ouddorp. (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Achthuizen Den Bommel Dirksland Goedereede Herkingen Melissant Middelharnis Nieuwe-Tonge Ooltgensplaat Ouddorp Oude-Tonge Sommelsdijk Stad aan 't Haringvliet Stellendam
Terug naarEvenementen gemeente Goeree OverflakkeeEvenementen regio Goeree OverflakkeeEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Goeree Overflakkee:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: