Drimble

Evenementen in Soerendonk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Soerendonk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over soerendonk

Evenementen in Soerendonk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Cranendonck staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Cranendonck. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Soerendonk

FotoEvenementPlaats
SoerendonkStart to Run
Locatie: Sportpark De Braken
Wanneer: Tot en met 5 november 2018

Leer hardlopen in 7 weken. START TO RUN is er voor iedereen, fit of niet je kunt altijd meedoen. Je traint in een groep, want samen... (lees verder)

SoerendonkHalve en Kwart Marathon van Cranendonck, 5km-loop en scholierenloop
Locatie: Sportpark De Braken
Wanneer: Op 16 september 2018

Wegens het succes vindt er op 16 september 2018 de 11e Halve en Kwart Marathon van Cranendonck, de 5 km loop en de gratis scholierenloop... (lees verder)

SoerendonkBourgondisch Cranendonck
Locatie: Kasteeltje Cranendonck
Wanneer: Op 10 juli 2016

Genieten van een hapje, drankje en live muziek. Het Soeriks Muziek Gezelschap organiseert op zondag 10 juli Bourgondisch Cranendonck. Een... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Budel Budel-Dorplein Budel-Schoot Gastel Heeze Maarheeze Soerendonk
Terug naarEvenementen gemeente CranendonckEvenementen regio ValkenswaardEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Valkenswaard:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: