Drimble

Evenementen in Sint-Michielsgestel

Hieronder staan de evenementen gehouden in Sint-Michielsgestel. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over sint-michielsgestel

Evenementen in Sint-Michielsgestel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Sint-Michielsgestel staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Sint-Michielsgestel. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Sint-Michielsgestel

FotoEvenementPlaats
Sint-MichielsgestelDag van het Landschap - Landgoed Haanwijk
Locatie: weiland tegenover `t Haantje
Wanneer: Op 2 april 2018

Traditiegetrouw organiseren Brabants Landschap en IVN op Tweede Paasdag, maandag 2 april, gratis wandelexcursies in diverse natuurgebieden.... (lees verder)

Sint-MichielsgestelKerstmarkt Sint Michielsgestel 2017
Locatie: Maaskantje
Wanneer: Op 9 december 2017

De St. Jacobusstraat in het Maaskantje wordt vol gezet met marktkramen, volgehangen met lichtjes. Er zijn een veertigtal kramen,... (lees verder)

Sint-MichielsgestelDag van het Landschap
Locatie: Haanwijk, Sint-Michielsgestel
Wanneer: Op 17 april 2017

Wandel mee met de boswachterBrabants Landschap en IVN organiseren op Tweede Paasdag, maandag 17 april, gratis wandelexcursies in elf... (lees verder)

Sint-MichielsgestelKidsevent Beleef de Ellips
Locatie: Rondom Kindcentrum de Ellips (Van den Kerkhoffstraat 27, , Sint-Michielsgestel)
Wanneer: Op 16 april 2016

Op 16 april a.s zal van 14.00-18.30 voor de tweede keer hét event voor kids plaatsvinden in Sint-Michielsgestel. Deze dag staat garant... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Berlicum Den Dungen Gemonde Sint-Michielsgestel
Terug naarEvenementen gemeente Sint-MichielsgestelEvenementen regio Den BoschEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Den Bosch:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: