Evenementen in Rosmalen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Rosmalen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over rosmalen

Evenementen in Rosmalen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Den Bosch staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Den Bosch. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Rosmalen

FotoEvenementPlaats
RosmalenInformatieavond dreamchasers
Locatie: Perrron-3
Wanneer: Op 18 september 2018

Pak je agenda erbij, want op dinsdag 18 september organiseren we om 19:30 uur een gezellige informatieavond in Rosmalen. Tijdens deze avond... (lees verder)

RosmalenTheatergroep Witlof
Locatie: Kringloopwinkel Gemini (Graafsebaan 24, Rosmalen)
Wanneer: Tot en met 17 april 2016

1975, het maakbare leven staat nog in de kinderschoenen. Een woongroep streeft naar solidariteit en eenheid. De bewoners propageren een... (lees verder)

RosmalenBritish CARS & Lifestyle
Locatie: Autotron in Rosmalen
Wanneer: Tot en met 13 maart 2016

Het weekend van 12-13 maart vindt de beurs British CARS & Lifestyle plaats in Rosmalen (Autotron). Niet alleen Nederlands grootste,... (lees verder)

RosmalenRock around the Jukebox in Autotron Rosmalen
Locatie: Autotron Rosmalen (Graafsebaan 133, Rosmalen)
Wanneer: Tot en met 18 oktober 2015

Op 17 en 18 oktober 2015 vindt op Autotron Rosmalen Rock Around The Jukebox Experience plaats. Je ervaart er een 50`s, 60`s en... (lees verder)

RosmalenAuto Moto d?Italia
Locatie: Autotron, ?Rosmalen
Wanneer: Tot en met 4 oktober 2015

Van prachtige auto?s tot alles wat een stijlvolle levensstijl maakt is terug te vinden op Auto Moto d?Italia in Autotron dit... (lees verder)

RosmalenTopshelf Open
Locatie: Autotron
Wanneer: Tot en met 14 juni 2015

Topshelfí‚ Open is het enige internationale grastennistoernooi van Nederland. Tijdens dit toernooi geven meerdere toppers acte de... (lees verder)

RosmalenInternationale Oldtimerbeurs Automobielen
Locatie: Autotron, ?Rosmalen
Wanneer: Tot en met 19 april 2015

Voor de oorspronkelijk onderdelen en accessoires, maar natuurlijk ook de oldtimers zelf, bezoekt u dit weekend Autotron in Rosmalen.... (lees verder)

RosmalenEyghentijdse Kerstfair
Locatie: Stadboerderij Eyghentijds
Wanneer: Tot en met 21 december 2014

Op zaterdag 20 en zondag 21 december organiseert de Stadsboerderij samen met de partners een Eyghentijdse kerstfair. Op beide dagen ben je... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Den Bosch Nuland Rosmalen Vinkel
Terug naarEvenementen gemeente Den BoschEvenementen regio Den BoschEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Den Bosch:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: