Drimble

Evenementen in Roosendaal

Hieronder staan de evenementen gehouden in Roosendaal. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over roosendaal

Evenementen in Roosendaal

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Roosendaal staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Roosendaal. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Roosendaal

FotoEvenementPlaats
RoosendaalRommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil
Locatie: Wijkcentrum de Bergspil
Wanneer: Op 20 januari 2019

Op zondag 20 januari is er een rommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil. (Tolberg) U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur t/m 14.30 uur, en... (lees verder)

RoosendaalPowerwalking
Locatie: voor ?Brasserie The Lodge? op Visdonk
Wanneer: Tot en met 30 december 2018

LOOP JEZELF FIT! Er gaan power walking lessen van start! Waarom is sportief wandelen zo gezond? * Het vermindert de kans op hart- en... (lees verder)

RoosendaalRommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil. (Tolberg)
Locatie: Wijkcentrum de Bergspil
Wanneer: Op 18 november 2018

Op zondag 18 november is er een rommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil (Tolberg). U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur t/m 14.30 uur, en... (lees verder)

RoosendaalRommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil. (Tolberg)
Locatie: Wijkcentrum de Bergspil
Wanneer: Op 21 oktober 2018

Op zondag 21 oktober is er een rommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil. (Tolberg). U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur t/m 14.30 uur, en... (lees verder)

RoosendaalRommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil. (Tolberg)
Locatie: Wijkcentrum de Bergspil
Wanneer: Op 16 september 2018

Op zondag 16 september is er een rommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil. (Tolberg). U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur t/m 14.30 uur,... (lees verder)

RoosendaalRommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil
Locatie: Winkelcentrum Tolberg
Wanneer: Op 15 april 2018

Op zondag 15 april is er een rommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil. (Tolberg). U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur t/m 14.30 uur, en u... (lees verder)

RoosendaalOptocht Roosendaal | Carnaval
Locatie: Stadscentrum Roosendaal
Wanneer: Op 10 februari 2018

Traditiegetrouw vindt op carnavalszaterdag de optocht in Tullepetaonestad plaats. Een optocht die regionaal hoog staat aangeschreven bij... (lees verder)

RoosendaalRommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil
Locatie: Tolbergcentrum 158, Roosendaal
Wanneer: Op 17 september 2017

Op zondag 17 september is er een rommelmarkt in Wijkcentrum de Bergspil. (Tolberg). U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur t/m 14.30 uur,... (lees verder)

RoosendaalParaview Paranormaalbeurs
Locatie: Evenementenhal METSJ POINT (Stok 12, Roosendaal)
Wanneer: Tot en met 11 juni 2017

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni zal er in de Metsj Point de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze... (lees verder)

RoosendaalReptilicabeurs
Locatie: Evenementenhal METSJ POINT (DE STOK), Stok 12, Roosendaal
Wanneer: Op 11 juni 2017

In Evenementenhal Metsj Point te Roosendaal wordt de Reptilicabeurs van Bureau View georganiseerd. Op deze Reptilica beurs kun je vele... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Heerle Moerstraten Nispen Roosendaal Wouw Wouwse Plantage
Terug naarEvenementen gemeente RoosendaalEvenementen regio RoosendaalEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Roosendaal:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: