Drimble

Evenementen in de Gemeente Gilze en Rijen

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Gilze en Rijen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente gilze en rijen

Evenementen in de Gemeente Gilze en Rijen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Gilze en Rijen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Gilze en Rijen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Gilze en Rijen

FotoEvenementPlaats
GilzeEen dialoog in kunst en karakter VI
Locatie: De Steenfabriek
Wanneer: Tot en met 13 mei 2018

Van 5 t/m 13 mei a.s. exposeren beeldend kunstenaars Ludovicus van Eijnatte en Simon Woudwijk hun werk gezamenlijk in de Steenfabriek te... (lees verder)

GilzeLentefeest bij The Lodge
Locatie: The Lodge Alphensebaan 14 Gilze
Wanneer: Op 6 mei 2018

Er zijn diverse demonstraties en je kunt meedoen aan allerlei activiteiten als: pijl en boogschieten en kokosnootschieten , Djembé... (lees verder)

RijenGarageverkoop
Locatie: Gehele dorp Rijen
Wanneer: Op 15 april 2018

Garageverkoop in Rijen op zondag 15 april 2018, te bezoeken voor allerlei leuke gebruikte snuisterijen, spullen e.d. van 09.00 tot 15.30... (lees verder)

GilzeLentefeest The Lodge
Locatie: Alphensebaan 14
Wanneer: Op 7 mei 2017

Op zondag 7 Mei van 12.00-18.00 uur a.s. viert The Lodge de lente! Er zijn diverse demonstraties en je kunt meedoen aan allerlei... (lees verder)

RijenGarageverkoop in Rijen
Locatie: Rijen (nabij vliegveld Gilze en Rijen)
Wanneer: Op 9 april 2017

Garageverkoop Rijen op zondag 9 april 2017, te bezoeken voor allerlei leuke gebruikte snuisterijen, spullen e.d. van 09.00 tot 15.30... (lees verder)

GilzeHalloween bij Scream O Ween
Locatie: The Lodge Alphensebaan 14
Wanneer: Tot en met 31 oktober 2016

Halloween wint steeds meer aan populariteit in Nederland, via deze weg willen wij graag het grootse Halloween event van Noord- Brabant bij... (lees verder)

GilzeLentefeest bij The Lodge
Locatie: Alphensebaan 14 in Gilze
Wanneer: Op 1 mei 2016

Op zondag 1 mei van 12.00-18.00 uur vieren we graag de lente met u! Deze dag staan de poorten van The Lodge wagenwijd open. In het... (lees verder)

RijenGarageverkoop in Rijen
Locatie: Mariastraat in Rijen
Wanneer: Op 17 april 2016

Stichting Najjar Gilze en Rijen organiseert alweer voor de 4e keer een garageverkoop in Rijen. Het enthousiasme waarmee elk jaar de... (lees verder)

GilzeHalloween 2015 "Scream O Ween"
Locatie: Alphensebaan 14, 5126 PR Gilze
Wanneer: Tot en met 1 november 2015

Scream O Ween In de landerijen achter Gilze-Rijen lag ooit een leuk partycentrum, ?The Lodge?. Mensen waren daar vrolijk aan het... (lees verder)

RijenDe Leemput Beweegt, Rijen
Locatie: Sportpark De Leemput
Wanneer: Op 30 augustus 2015

"De Leemput beweegt" is een jaarlijks terugkerend evenement, dat elke laatste zondag van augustus wordt gehouden. De naam van de activiteit... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Gilze Hulten Molenschot Rijen
Terug naarEvenementen regio TilburgEvenementen provincie Noord-Brabant

Gemeenten in de regio Tilburg:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: