Evenementen in de regio Urk & NO-polder

Per gemeente: Noordoostpolder Urk

informatie alleen over regio urk & no-polder

  De informatie op deze pagina komt van het nationaal P2000-systeem welke gebruik wordt voor 112-meldingen. Het P2000-netwerk wordt door hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie gebruikt in geval van incidenten of overige situaties waar hun aanwezigheid gewenst is. De (korte) berichten bevatten meestal informatie over de locatie, het soort incident, de prioriteit en de gealarmeerde eenheden. De informatie die (openbaar) doorgegeven wordt via een P2000-melding verschilt per veiligheidsregio.

   Evenementen in de regio

   Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

   Evenementen in de regio Urk & NO-polder

   FotoEvenementPlaats
   EspelTulpenroute met Tuinenroute inde Noordoostpolder
   Locatie: De Stekkentuin
   Wanneer: Tot en met 5 mei 2019

   Tuinenroute binnen de Tulpenroute in de Noordoostpolder (Flevoland)   Van 19 april tot en met 5 mei is de jaarlijkse ?Tulpenroute in... (lees verder)

   LuttelgeestOrchideeën Hoeve: Paasactiviteiten
   Locatie: Geen locatie doorgegeven
   Wanneer: Tot en met 23 april 2019

   Kom in het Paasweekend ? van vrijdag 19 tot en met maandag 22 april ? naar het mooiste junglepark van Europa en beleef een... (lees verder)

   EspelKleurrijke Poldertuinen Vol Geur
   Locatie: De Stekkentuin:  door het gebruik van rood,- grijs- en bontbladige planten, heesters en bomen is hier een tuin gecreëerd, die vanaf het...
   Wanneer: Tot en met 12 augustus 2018

   Kleurrijke Poldertuinen Vol Geur. Augustus en de zomer is volop in beweging in de vier Poldertuinen in Espel en Bant. De zomer doet de... (lees verder)

   EspelStokrozen-Hortensia-Hemerocallis-Bamboe Dagen
   Locatie: De Stekkentuin te Espel - Kwekerij Joosten te Rutten - Bamboe Kwekerij Indo Suka te Creil
   Wanneer: Tot en met 28 juli 2018

   De gehele maand juli kunnen liefhebbers elke vrijdag en zaterdag terecht in Espel, Rutten en Creil voor een heerlijk dagje uit in een... (lees verder)

   EmmeloordAutisme Belevingscircuit met ervaringsdeskundigen
   Locatie: Buurthuis Espelervaart
   Wanneer: Op 31 mei 2018

   Wil je een unieke ervaring beleven? Het Autisme Belevingscircuit is voor iedereen die autisme wil leren kennen en wil ervaren. Door de 10... (lees verder)

   LuttelgeestKerstmarkt Luttelgeest 2017
   Locatie: Oosterringweg
   Wanneer: Tot en met 23 december 2017

   Kerstmarkt Beleef jouw winterdroomWie in december op zoek is naar gezelligheid, warmte en sfeer kan zijn hart ophalen op de gratis... (lees verder)

   EmmeloordSinterklaas intocht Emmeloord 2017
   Locatie: centrum Emmeloord
   Wanneer: Op 18 november 2017

   Zaterdag 18 november 2017 komt Sinterklaas met zijn pieten naar Emmeloord voor een groots welkomstfeest, waar de kinderen het middelpunt... (lees verder)

   UrkSinterklaas intocht Urk 2017
   Locatie: centrum Urk
   Wanneer: Op 18 november 2017

   Beste kinderen van Urk, Hier een kort berichtje uit Spanje over de intocht van 2017. De intocht van Sinterklaas op Urk staat gepland op... (lees verder)

   EmmeloordTulpenfestival
   Locatie: Noordoostpolder, Emmeloord
   Wanneer: Tot en met 8 mei 2016

   Het volgende Profytodsd Tulpenfestival is van 15 april tot en met 8 mei 2016! Ontdek de Noordoostpolder in de tulpentijd! De meeste tulpen... (lees verder)

   KraggenburgDansshows La Danza!
   Locatie: Netl de Wildste Tuin, Noordoostpolder
   Wanneer: Op 20 maart 2016

   Na de prachtige (!!) shows van vorig jaar mag Netl de dansers van La Danza wederom verwelkomen. De invulling blijft nog even een verrassing... (lees verder)

   Navigeer verder:

   Per gemeente Evenementen NoordoostpolderEvenementen Urk
   Terug naarEvenementen Provincie FlevolandEvenementen Nederland

   Gemeenten in de regio Kraggenburg:

   Regio's in de provincie Flevoland: