Drimble

Evenementen in Luttelgeest

Hieronder staan de evenementen gehouden in Luttelgeest. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over luttelgeest

Evenementen in Luttelgeest

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Noordoostpolder staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Noordoostpolder. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Luttelgeest

FotoEvenementPlaats
LuttelgeestOrchideeën Hoeve: Paasactiviteiten
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 23 april 2019

Kom in het Paasweekend ? van vrijdag 19 tot en met maandag 22 april ? naar het mooiste junglepark van Europa en beleef een... (lees verder)

LuttelgeestKerstmarkt Luttelgeest 2017
Locatie: Oosterringweg
Wanneer: Tot en met 23 december 2017

Kerstmarkt Beleef jouw winterdroomWie in december op zoek is naar gezelligheid, warmte en sfeer kan zijn hart ophalen op de gratis... (lees verder)

LuttelgeestWinterse gezelligheid in de Orchideeën Hoeve
Locatie: Orchideeën Hoeve, Noordoostpolder
Wanneer: Tot en met 26 december 2015

Van 8 tot en met 26 december is de hele Orchideeën Hoeve gehuld in kerstsfeer. Naast sfeervolle kaarsjesavonden is er elke dag een... (lees verder)

LuttelgeestKaarsjesavonden in de Orchideeën Hoeve
Locatie: Orchideeën Hoeve, Noordoostpolder
Wanneer: Tot en met 23 december 2015

Heeft u de pracht van de natuur al eens bewonderd in het licht van ontelbare kaarsen? De magische kaarsjesavonden in de Orchideeën Hoeve... (lees verder)

LuttelgeestMeet & Greet met Junglegriezels
Locatie: De Orchideeën Hoeve, Noordoostpolder
Wanneer: Tot en met 30 augustus 2015

Vlinders spotten in Costa Rica, kiekjes maken bij de watervallen in Azië, als een echte Tarzan slingeren aan de lianen in het regenwoud en... (lees verder)

LuttelgeestOntmoet de prachtigste papegaaien van heel dichtbij!
Locatie: De Orchideeën Hoeve, Noordoostpolder
Wanneer: Op 14 juni 2015

Er op uit met uw vogel! Bent u eigenaar van een papegaai of parkiet? U mag uw vogel(s) op deze bijzondere dag meenemen voor een wandeling... (lees verder)

LuttelgeestVlieg mee naar de tropen
Locatie: De Orchideeën Hoeve, Noordoostpolder
Wanneer: Tot en met 17 mei 2015

Wereldreis in één dag Via de kronkelpaden kun je zelf op ontdekkingsreis door de jungletuinen. Het jaarthema ?Pura Vida? maakt dit... (lees verder)

LuttelgeestMoederdag Verwendag in de Orchideeën Hoeve
Locatie: De Orchideeën Hoeve, Noordoostpolder
Wanneer: Op 10 mei 2015

Op Moederdag je moeder echt laten stralen? Neem haar mee naar de jungletuinen van de Orchideeën Hoeve en trakteer haar op een heerlijk... (lees verder)

LuttelgeestAls al het mooie samen komt, wordt Pasen puur genieten!
Locatie: De Orchideeën Hoeve, Noordoostpolder
Wanneer: Tot en met 6 april 2015

Het Paasweekend van vr. 3 t/m ma. 6 april valt wel heel gunstig dit jaar! Kom op avontuur in de Orchideeën Hoeve en laat u verwonderen... (lees verder)

Luttelgeest500 Morpho vlinders kleuren maart magisch blauw!
Locatie: De Orchideeën Hoeve, Noordoostpolder
Wanneer: Tot en met 31 maart 2015

Maart = Blauwe Morpho Maand Laat u betoveren door de schoonheidskoning van de jungle! In maart is de Orchideeën Hoeve het domein van de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bant Creil Emmeloord Ens Espel Kraggenburg Luttelgeest Marknesse Nagele Rutten Schokland Tollebeek
Terug naarEvenementen gemeente NoordoostpolderEvenementen regio Urk & NO-polderEvenementen provincie FlevolandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Urk & NO-polder:

Regio's in de provincie Flevoland: