Evenementen in Emmeloord

Hieronder staan de evenementen gehouden in Emmeloord. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over emmeloord
Plaatsen in deze gemeente Bant Creil Emmeloord Ens Espel Kraggenburg Luttelgeest Marknesse Nagele Rutten Schokland Tollebeek
Terug naar112 gemeente Noordoostpolder112 regio Urk & NO-polder112 provincie Flevoland112 Nederland

  De informatie op deze pagina komt van het nationaal P2000-systeem welke gebruik wordt voor 112-meldingen. Het P2000-netwerk wordt door hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie gebruikt in geval van incidenten of overige situaties waar hun aanwezigheid gewenst is. De (korte) berichten bevatten meestal informatie over de locatie, het soort incident, de prioriteit en de gealarmeerde eenheden. De informatie die (openbaar) doorgegeven wordt via een P2000-melding verschilt per veiligheidsregio.

   Evenementen in Emmeloord

   Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Noordoostpolder staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Noordoostpolder. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

   Evenementen in Emmeloord

   FotoEvenementPlaats
   EmmeloordAutisme Belevingscircuit met ervaringsdeskundigen
   Locatie: Buurthuis Espelervaart
   Wanneer: Op 31 mei 2018

   Wil je een unieke ervaring beleven? Het Autisme Belevingscircuit is voor iedereen die autisme wil leren kennen en wil ervaren. Door de 10... (lees verder)

   EmmeloordSinterklaas intocht Emmeloord 2017
   Locatie: centrum Emmeloord
   Wanneer: Op 18 november 2017

   Zaterdag 18 november 2017 komt Sinterklaas met zijn pieten naar Emmeloord voor een groots welkomstfeest, waar de kinderen het middelpunt... (lees verder)

   EmmeloordTulpenfestival
   Locatie: Noordoostpolder, Emmeloord
   Wanneer: Tot en met 8 mei 2016

   Het volgende Profytodsd Tulpenfestival is van 15 april tot en met 8 mei 2016! Ontdek de Noordoostpolder in de tulpentijd! De meeste tulpen... (lees verder)

   EmmeloordCarnaval Pierenoord- Emmeloord
   Locatie: Boslaan 30, Emmeloord
   Wanneer: Tot en met 9 februari 2016

   Ook in Pierenoord is het Carnaval vieren een gezellig feestgebeuren. Het gehele programma is nog niet helemaal bekend, maar dat komt wel.... (lees verder)

   EmmeloordPieperfestival
   Locatie: Centrum Emmeloord
   Wanneer: Op 9 september 2015

   Het Tolsma-Grisnich Pieperfestival in Emmeloord heeft een feestelijk programma met de PieperBraderie met gratis frites, straattheater,... (lees verder)

   EmmeloordMotel Westcoast
   Locatie: Theater `t Voorhuys
   Wanneer: Op 8 januari 2015

   De jubileumtour van het bijzondere Motel Westcoast gezelschap is in 2015 een echte; ?Five times The Best of the West?. Met Syb van der... (lees verder)

   EmmeloordNieuwjaarsfestival
   Locatie: `t Voorhuys Emmeloord
   Wanneer: Op 3 januari 2015

   Op zaterdag 3 januari zorgen PPM band, DJ Mark bakker en Groovy affairs voor de muzikale invulling van het Nieuwjaarsfestival.í‚  PPM... (lees verder)

   Navigeer verder:

   Plaatsen in deze gemeente Bant Creil Emmeloord Ens Espel Kraggenburg Luttelgeest Marknesse Nagele Rutten Schokland Tollebeek
   Terug naarEvenementen gemeente NoordoostpolderEvenementen regio Urk & NO-polderEvenementen provincie FlevolandEvenementen Nederland

   Gemeenten in de regio Urk & NO-polder:

   Regio's in de provincie Flevoland: