Evenementen in Emmeloord

Hieronder staan de evenementen gehouden in Emmeloord. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over emmeloord

Evenementen in Emmeloord

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Noordoostpolder staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Noordoostpolder. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Emmeloord

FotoEvenementPlaats
EmmeloordAutisme Belevingscircuit met ervaringsdeskundigen
Locatie: Buurthuis Espelervaart
Wanneer: Op 31 mei 2018

Wil je een unieke ervaring beleven? Het Autisme Belevingscircuit is voor iedereen die autisme wil leren kennen en wil ervaren. Door de 10... (lees verder)

EmmeloordSinterklaas intocht Emmeloord 2017
Locatie: centrum Emmeloord
Wanneer: Op 18 november 2017

Zaterdag 18 november 2017 komt Sinterklaas met zijn pieten naar Emmeloord voor een groots welkomstfeest, waar de kinderen het middelpunt... (lees verder)

EmmeloordTulpenfestival
Locatie: Noordoostpolder, Emmeloord
Wanneer: Tot en met 8 mei 2016

Het volgende Profytodsd Tulpenfestival is van 15 april tot en met 8 mei 2016! Ontdek de Noordoostpolder in de tulpentijd! De meeste tulpen... (lees verder)

EmmeloordCarnaval Pierenoord- Emmeloord
Locatie: Boslaan 30, Emmeloord
Wanneer: Tot en met 9 februari 2016

Ook in Pierenoord is het Carnaval vieren een gezellig feestgebeuren. Het gehele programma is nog niet helemaal bekend, maar dat komt wel.... (lees verder)

EmmeloordPieperfestival
Locatie: Centrum Emmeloord
Wanneer: Op 9 september 2015

Het Tolsma-Grisnich Pieperfestival in Emmeloord heeft een feestelijk programma met de PieperBraderie met gratis frites, straattheater,... (lees verder)

EmmeloordMotel Westcoast
Locatie: Theater `t Voorhuys
Wanneer: Op 8 januari 2015

De jubileumtour van het bijzondere Motel Westcoast gezelschap is in 2015 een echte; ?Five times The Best of the West?. Met Syb van der... (lees verder)

EmmeloordNieuwjaarsfestival
Locatie: `t Voorhuys Emmeloord
Wanneer: Op 3 januari 2015

Op zaterdag 3 januari zorgen PPM band, DJ Mark bakker en Groovy affairs voor de muzikale invulling van het Nieuwjaarsfestival.í‚  PPM... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bant Creil Emmeloord Ens Espel Kraggenburg Luttelgeest Marknesse Nagele Rutten Schokland Tollebeek
Terug naarEvenementen gemeente NoordoostpolderEvenementen regio Urk & NO-polderEvenementen provincie FlevolandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Urk & NO-polder:

Regio's in de provincie Flevoland: