Evenementen in Oss

Hieronder staan de evenementen gehouden in Oss. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over oss

Evenementen in Oss

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Oss staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Oss. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Oss

FotoEvenementPlaats
OssFestival De Veste
Locatie: Park Oostwal, Goes
Wanneer: Tot en met 23 juni 2019

Festival De Veste is voor velen het gezelligste festival in het groen. Tijdens dit festival vormt zich een hip en knus lint van muziek,... (lees verder)

Oss"OSS, WINTER"
Locatie: Gemeentehuis Oss, in de hal
Wanneer: Tot en met 30 december 2018

Theo Poort ( Margate, UK, 1948) volgde de L.O. Tekenopleiding in Weurt (Gld). Hij maakte daarna verdere studie van aquarelleren. Ook... (lees verder)

OssPokémon TCG League Oss The Reading Lugia
Locatie: Bibliotheek Oss, Jeugdafdeling
Wanneer: Tot en met 24 november 2018

Bij de Bibliotheek Oss wordt een officiële Pokémon Liga georganiseerd genaamd: The Reading Lugia.   Met een Pokémon Liga wordt er elke... (lees verder)

OssSinterklaas intocht Oss 2017
Locatie: de Haven
Wanneer: Op 25 november 2017

Sint komt weer naar Oss! Om 13.00 uur aankomst in de haven van Oss en om 14.15 uur aankomst op parkeerterrein De Wal in het centrum van... (lees verder)

OssThe Fureys
Locatie: Theater De Lievekamp
Wanneer: Op 16 november 2017

The Fureys, wereldtop in de folkmuziek. Op donderdag 16 november komen de legendarische Fureys uit Ierland  naar De Lievekamp te Oss, The... (lees verder)

OssThe Fureys
Locatie: Theater De Lievekamp
Wanneer: Op 9 november 2017

  The Fureys, wereldtop in de folkmuziek. Op donderdag 16 november komen de legendarische Fureys uit Ierland  naar De Lievekamp te Oss,... (lees verder)

OssToneelvoorstelling
Locatie: Theater De Lievekamp te Oss
Wanneer: Tot en met 8 oktober 2017

In IK WENS VOOR JOU krijgt het publiek een blik in het leven van Thirsa. Thirsa heeft niet lang meer te leven. Ze wil haar man en drie... (lees verder)

OssInterCulti Cup 2017
Locatie: Kloosterstraat, Oss
Wanneer: Tot en met 21 mei 2017

Grote jaarlijkse interculturele sporttoernooi met teams vanuit Nederland, Duitsland en België. Op 20 mei is het voor de mini`s en... (lees verder)

OssBoekenbeurs Oss
Locatie: Molenstraat 30 in Oss
Wanneer: Tot en met 21 mei 2017

Lionsclub Oss-de Maashorst organiseert op zaterdag 20 mei van 10-17 uur en zondag 21 mei van 11-16 uur weer een grote boekenbeurs in Oss.... (lees verder)

OssToneelvoorstelling La Vie de BMI
Locatie: Theater De Lievekamp te Oss
Wanneer: Tot en met 22 april 2017

Hilarische komedie waarbij geen cliché geschuwd wordt. Deze keer pakken we uit met de perikelen in obesitaskliniek ?La Vie?. Iedereen... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Berghem Demen Deursen-Dennenburg Dieden Geffen Haren (NB) Herpen Huisseling Keent Lith Lithoijen Macharen Maren-Kessel Megen Neerlangel Neerloon Oijen Oss Overlangel Ravenstein Teeffelen
Terug naarEvenementen gemeente OssEvenementen regio OssEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Oss:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: