Evenementen in Orvelte

Hieronder staan de evenementen gehouden in Orvelte. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over orvelte

Evenementen in Orvelte

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Midden-Drenthe staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Midden-Drenthe. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Orvelte

FotoEvenementPlaats
OrvelteWinterfair Orvelte
Locatie: Het Brokantien Events
Wanneer: Tot en met 2 december 2019

Geliefde winterfair op een unieke plek. Monumentendorp Orvelte is bij uitstek dé locatie voor dit evenement.   (lees verder)

OrvelteOer Orvelte
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 16 september 2019

Op een bijzondere locatie midden in de Oer Provincie Drenthe organiseren we een dag omtrent het thema Oer. Deze dag zal helemaal in het... (lees verder)

OrvelteSIVO Wereld Dans en Muziek Festival
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 22 juli 2019

Het 33e multiculturele festival SIVO wordt in 2019 voor de eerste keer in Orvelte georganiseerd. Een festival waar niets is wat het lijkt... (lees verder)

OrvelteJubileumfestival Orvelte
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 24 juni 2019

Op zondag 23 juni organiseert Stichting Het Drentse Landschap een gratis festival ter ere van haar 85-jarige bestaan. Het karakteristieke... (lees verder)

OrvelteOns Drenthe
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 24 juni 2019

Dit jaar bestaat Het Drentse Landschap 85 jaar en dat viert ze graag met u in Orvelte! Naast verschillende extra activiteiten organiseren... (lees verder)

OrvelteBrocante Voorjaarsfair Orvelte 2019
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 27 mei 2019

Het Brokantien organiseerd drie fairs per jaar in het mooie schilderachtige dorpje Orvelte. De Voorjaarsfair is de eerste. Zo`n 70... (lees verder)

OrvelteMoederdagwandeling bij het Orvelterzand
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 13 mei 2019

Onderweg vertelt de gids over dit natuurgebied en de bijzonderheden die u hier kunt zien. Parkeerplaats Orvelterzand (Vanaf de Orvelterbrug... (lees verder)

OrvelteLive muziek bij restaurant de Schapendrift in Orvelte
Locatie: Restaurant De Schapendrift
Wanneer: Tot en met 12 mei 2019

Geen verdere omschrijving (lees verder)

OrvelteProeven van wildpluk rond Orvelte
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 28 april 2019

Wandel op zaterdag 27 april mee met Wildplukster Olga in de omgeving van Orvelte. Zij organiseert deze wandeling in samenwerking met De... (lees verder)

Orvelteexotische mini-dierentuin in een boerderij
Locatie: Zoo Bizar
Wanneer: Tot en met 1 januari 2019

Durf jij op de foto met een wurgslang om je nek? In de oude boerderij van Zoo Bizar ontmoet je meer dan dertig exotische dieren zoals... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Balinge Beilen Bovensmilde Bruntinge Drijber Elp Eursinge (Midden-Drenthe) Garminge Hijken Hoogersmilde Hooghalen Mantinge Nieuw Balinge Nieuweroord (Midden-Drenthe) Oranje Orvelte Smilde Spier Stuifzand (Midden-Drenthe) Tiendeveen (Midden-Drenthe) Westerbork Wijster Witteveen Zuidveld Zwiggelte
Terug naarEvenementen gemeente Midden-DrentheEvenementen regio AssenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Assen:

Regio's in de provincie Drenthe: