Evenementen in Nieuw Balinge

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nieuw Balinge. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nieuw balinge

Evenementen in Nieuw Balinge

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Midden-Drenthe staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Midden-Drenthe. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nieuw Balinge

FotoEvenementPlaats
Nieuw BalingeToneeluitvoering in Nieuw-Balinge
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 3 maart 2019

Dit jaar is er een blijspel in drie bedrijven met als titel: `T is bingo op de camping`. Voor jong en oud een gezellige avond... (lees verder)

Nieuw BalingeSingle Party Meppel
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 17 februari 2019

Party voor singles Singles ( 35 +) uit Drenthe, Overijssel en Friesland  komen op 16 februari  bij elkaar voor een gezellige... (lees verder)

Nieuw BalingeTry-out van het Drents Vakantieorkest in Nieuw-Balinge
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 23 augustus 2018

Iedereen kan gratis genieten tijdens deze try-out van het Drents Vakantieorkest. Stoere kids zijn 30 minuten voor aanvang welkom voor een... (lees verder)

Nieuw BalingeGoudplevierrun in Nieuw-Balinge
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 8 juli 2018

Vanuit het dorp Nieuw-Balinge vindt dit jaar voor de 9e keer het hardloopevenement plaats. U kunt afstanden lopen van 6 of 10 km en de... (lees verder)

Nieuw BalingeDrentse Hooglanden Wandel2daagse Nieuw Balinge
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 30 april 2018

Al wandelt beleeft u hier de rust en de ruimte van de overweldigende en woeste natuur in de bossen en heidevelden van de Drentse... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Balinge Beilen Bovensmilde Bruntinge Drijber Elp Eursinge (Midden-Drenthe) Garminge Hijken Hoogersmilde Hooghalen Mantinge Nieuw Balinge Nieuweroord (Midden-Drenthe) Oranje Orvelte Smilde Spier Stuifzand (Midden-Drenthe) Tiendeveen (Midden-Drenthe) Westerbork Wijster Witteveen Zuidveld Zwiggelte
Terug naarEvenementen gemeente Midden-DrentheEvenementen regio AssenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Assen:

Regio's in de provincie Drenthe: