Evenementen in Hijken

Hieronder staan de evenementen gehouden in Hijken. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over hijken

Evenementen in Hijken

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Midden-Drenthe staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Midden-Drenthe. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Hijken

FotoEvenementPlaats
HijkenVogels kijken
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 20 mei 2019

Deskundige vogelaars zijn in de vogelkijkhut van Diependal aanwezig om uitleg te geven. Of u nu een ervaren vogelaar bent of niet, de... (lees verder)

HijkenDrenthe Plat
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 23 september 2018

Al jarenlang heeft Drenthe Plat patent op de originele, onvervalste Drentse humor. Hoofdbestanddeel is en blijft daarbij natuurlijk de... (lees verder)

HijkenBoerenerven in Hijken
Locatie: Café De Dorpskern, Oranjekanaal Zuidijde 21, Hijken
Wanneer: Tot en met 25 april 2016

Deskundigen van de werkgroep Boerenerven Drenthe vertellen over de geschiedenis en gebruik van de boerenerven in en rond Hijken. Ook krijgt... (lees verder)

HijkenWandelexcursie boerenerven in Hijken
Locatie: Hijken,
Wanneer: Op 24 april 2016

Onder begeleiding van gidsen van het Drentse Landschap ontdekt u vanaf café de Dorpskern alles over de boerenerven in Hijken. (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Balinge Beilen Bovensmilde Bruntinge Drijber Elp Eursinge (Midden-Drenthe) Garminge Hijken Hoogersmilde Hooghalen Mantinge Nieuw Balinge Nieuweroord (Midden-Drenthe) Oranje Orvelte Smilde Spier Stuifzand (Midden-Drenthe) Tiendeveen (Midden-Drenthe) Westerbork Wijster Witteveen Zuidveld Zwiggelte
Terug naarEvenementen gemeente Midden-DrentheEvenementen regio AssenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Assen:

Regio's in de provincie Drenthe: