Evenementen in Oisterwijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Oisterwijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over oisterwijk
Plaatsen in deze gemeente Haaren Heukelom Moergestel Oisterwijk
Terug naar112 gemeente Oisterwijk112 regio Tilburg112 provincie Noord-Brabant112 Nederland

Evenementen in Oisterwijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Oisterwijk staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Oisterwijk. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Oisterwijk

FotoEvenementPlaats
OisterwijkToonaangevend In Concert
Locatie: Tiliander
Wanneer: Op 3 juni 2018

Toonaangevend bestaat 15 jaar. Dat moet gevierd worden. Op zondagmiddag 3 juni 2018 opent de theaterzaal van Tiliander haar deuren voor... (lees verder)

OisterwijkSweets & Shopping event
Locatie: Koffiebar LEUT - Stationsstraat 7 Oisterwijk
Wanneer: Op 7 mei 2017

Wat is er nu beter dan lekker eten en shoppen?! Wij, KoffiebarLEUT en webshop @ZoYou, combineren de 2 favoriete hobbyâ??s van elke... (lees verder)

OisterwijkJazzfestival Oisterwijk
Locatie: Lindeplein in Oisterwijk
Wanneer: Op 16 augustus 2015

Op het Lindeplein in Oisterwijk vindt voor de 3e keer een jazzfestival plaats. Geniet van nostalgische originele New Orleans Revival Jazz.... (lees verder)

OisterwijkJaarmarkt Oisterwijk
Locatie: centrum Oisterwijk
Wanneer: Op 26 juli 2015

Altijd op de laatste zondag van julií‚  De 44ste editie van Jaarmarkt Oisterwijk is opí‚ zondag 26 juli 2015. Iedere laatste zondag... (lees verder)

OisterwijkBravo Brabant
Locatie: Streekpark Klein Oisterwijk
Wanneer: Op 5 juli 2015

Een bezoek aan ?Bravo Brabant? is een leuke dag uit voor het gehele gezin. Want naast de mooie stands worden er tal van activiteiten... (lees verder)

OisterwijkTough Ten Miles Farmers Fun
Locatie: Streekpark Klein Oisterwijk
Wanneer: Op 27 juni 2015

De Tough Ten Miles ? Farmers Fun in Oisterwijk gaat haar derde editie tegemoet. Inmiddels is de Farmers Fun een begrip in Oisterwijk en... (lees verder)

OisterwijkOpen Huis Computerclub
Locatie: Wijkcentrum Pannenschuur Oisterwijk
Wanneer: Op 26 april 2015

Computer Vrienden Oisterwijk en de Personal Thuis Computer Club organiseert op 26 april van 10.00 tot 15.00 uur een Open Huis. U kunt er... (lees verder)

OisterwijkMatthäus Passion
Locatie: Petrus Kerk
Wanneer: Op 29 maart 2015

Palmzondag 2014 markeerde het begin van een rijke traditie met hoogstaande uitvoeringen van Bachs Matthäus-Passion in de prachtige... (lees verder)

OisterwijkIJsbaan Oisterwijk
Locatie: Vennelaan 5, Oisterwijk
Wanneer: Op 4 januari 2015

Met diverse optredens en tot en met 4 januari de schaatsen aan! í‚ Vennelaan 5 in Oisterwijk. í‚ í‚ Voor vervoer van en naar de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Haaren Heukelom Moergestel Oisterwijk
Terug naarEvenementen gemeente OisterwijkEvenementen regio TilburgEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Tilburg:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: