Evenementen in Muiden

Hieronder staan de evenementen gehouden in Muiden. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over muiden
Plaatsen in deze gemeente Bussum Muiden Muiderberg Naarden
Terug naar112 gemeente Gooise Meren112 regio Het Gooi112 provincie Noord-Holland112 Nederland

Evenementen in Muiden

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Gooise Meren staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Gooise Meren. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Muiden

FotoEvenementPlaats
MuidenPink Moon
Locatie: Muiderslot (Herengracht 1, Muiden)
Wanneer: Op 2 juli 2016

Pink Moon Run & Walk in de strijd tegen borstkanker. De opbrengst van de Pink Moon Run & Walk gebruiken we voor wetenschappelijk... (lees verder)

MuidenVlaggetjesdag
Locatie: Rond de Groote Zeesluis
Wanneer: Op 6 april 2015

Opening van het zeilseizoen. U kunt alle prachtige schepen gratis bezichtigen, waaronder stoomschepen (De Pakjesboot), tjalken en botters.... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bussum Muiden Muiderberg Naarden
Terug naarEvenementen gemeente Gooise MerenEvenementen regio Het GooiEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Het Gooi:

Regio's in de provincie Noord-Holland: