Faillissementen in Muiden

Overzicht van de laatste bedrijven in Muiden die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over muiden
Plaatsen in deze gemeente Bussum Muiden Muiderberg Naarden
Terug naar112 gemeente Gooise Meren112 regio Het Gooi112 provincie Noord-Holland112 Nederland

Overzicht recente faillissementen en surseances in Muiden

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Muiden. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Muiden

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
23-02-2021Aaa Entertainment BV
Kruitpad, Muiden
Muiden24279278
14-05-2019Efor Klussenbedrijf (h.o.d.n.)
Prins Bernhardsingel, Muiden
Muiden55130992
09-11-2017Park Business Solutions (h.o.d.n.)
Zeestraat, Muiden
Muiden62499483

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bussum Muiden Muiderberg Naarden
Terug naarFaillissementen gemeente Gooise MerenFaillissementen regio Het GooiFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Het Gooi:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: